Bir Litre Gözyaşı dizisinde adeta deprem oldu! Bundan sonra yeni formatıyla ekranlara gelecek

Kanal D'nin bu sezon başlayan ve Pazar akşamları ekranlara gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtıcı gelişmeler oldu. Dizinin sezon arasından sonra formatı değişiyor. İşte detaylar...

Bir Litre Gözyaşı dizisinde adeta deprem oldu! Bundan sonra yeni formatıyla ekranlara gelecek
Yayın Tarihi: 8.01.2019 10:09:00

Başrollerini Miray Daner, Tolga Tekin, Mert Yazıcıoğlu ve Sanem Çelik’in paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisinde büyük bir değişikliğe gidildi. 

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Cihan’ın annesi Figen’i oynayan Sanem Çelik diziden ayrıldı. Bu ayrılığın perde arkasında olanlar ise herkesi çok şaşırttı. Sevilen dizi Bir Litre Gözyaşı artık bambaşka bir konseptle ekranlara gelecek.

Dram dizisi konseptinden çıkarak gençlik dizisine dönüştürülen Bir Litre Gözyaşı dizisindeki değişiklikler merakla bekleniyor.




Son olarak 13. bölümü ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı artık gençlik dizisi olacak. Verilen 3 haftalık aranın ardından yeniden ekrana gelmeye başlayacak olan Bir Litre Gözyaşı, konsept değişikliğine gidilip gençlik dizisi olarak devam edecek.

Medyapım ve MF Yapım imzalı projenin ekran yolculuğuna gençlik dizisi konseptiyle devam edeceği ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Sanem Çelik’in de 13. bölüm itibariyle Bir Litre Gözyaşı dizisine veda ettiği öğrenildi.

Sanem Çelik, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ölümcül bir hastalıkla mücadele eden Cihan karakterinin annesi Figen’e hayat veriyordu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR