Bir Litre Gözyaşı izleyicilerini memnun edemiyor

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Bir Litre Gözyaşı dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Final kararı çoktan verilen dizi ise bazı konularda izleyenleri hiç memnun etmiyor.

Bir Litre Gözyaşı izleyicilerini memnun edemiyor
Yayın Tarihi: 29.10.2018 12:54:00

Kanal D'nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizisi Bir Litre Gözyaşı ne yazık ki kısa bir sürede final kararı aldı. Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizi beyincik dejenarasyonu hastalığına yakalanan Cihan adlı 18 yaşında genç bir kızın hikayesini ve yaşadıklarını anlatıyor.

Kore uyarlaması olan Bir Litre gözyaşı etkileyici hikayesiyle izleyenleri bir hayli etkiledi. Fakat bu durum pek de reytinglere yansımadı ve dizi beklentileri ne yazık ki karşılayamadı. 


Özellikle Cihan'ın hastalığını öğrenmesini çok isteyen izleyiciler bu durumun sakız gibi uzamasından bir hayli rahatsız... Çünkü izleyiciler Cihan'ın tekerlekli sandalyeye düşmeden gerçeği öğrenmesi ve bu hastalığı bir an evvel kabullenmesi gerektiğini düşünüyor.

Öte yandan Cihan'ın sevgilisi Ali'nin çok itici olduğunu düşünen izleyiciler, ikilinin sahnelerini de hiç beğenmiyor.

Cihan ve Mahir'in sahnelerinin artmasını isteyen izleyiciler; dizinin 2 bölüm sonra yani 6. bölümüyle final yapacağını pek de kabullenmek istemiyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR