Bir Litre Gözyaşı'na şaşırtan transfer! Türkü Turan Bir Litre Gözyaşı'nda

Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nda şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Sezon arası sırasında konseptinin değişeceği ortaya çıkan Bir Litre Gözyaşı'na başarılı oyuncu Türkü Turan dahil oldu.

Bir Litre Gözyaşı'na şaşırtan transfer! Türkü Turan Bir Litre Gözyaşı'nda
Yayın Tarihi: 23.01.2019 01:25:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin'in paylaştığı Bir Litre Gözyaşı'na başarılı oyuncu Türkü Turan dahil oldu.

Medyapım ile MF Yapım imzalı Bir Litre Gözyaşı, 13. bölümüyle sezon arası verdi. Fakat 14. bölümde bambaşka bir Bir Litre Gözyaşı ekranlara gelecek. 

Çünkü Bir Litre Gözyaşı gençlik dizisi konseptiyle devam edecek. Bu nedenle Bir Litre Gözyaşı dizisinden birçok oyuncuyla birlikte başrol oyuncusu Sanem Çelik de ayrıldı.

Senaryo değişikliğine gidilen Bir Litre Gözyaşı dizisinde 4 yıllık zaman aşımının yaşanacağı öğrenildi. Ancak esas bomba bugün ortaya çıktı. 




Bir Litre Gözyaşı dizisine Türkü Turan dahil oldu!

Geçtiğimiz Eylül ayında izleyicileriyle buluşan Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi Yaşamayanlar'da rol alan Türkü Turan, dizisinin final yapmasının ardından yeni bir projede yer almamıştı.

33 yaşındaki Türkü Turan kısa süreli sessizliğin ardından Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı ile ekranlara dönüyor.

Türkü Turan'ın kadrosuna dahil olduğu Bir Litre Gözyaşı yepyeni formatıyla 27 Ocak Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak!



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR