Bir Litre Gözyaşı'nda Cihan'ın hastalığı unutulup gidince tepkiler iyice arttı

Kanal D'nin iddialı yeni dizilerinden Bir Litre Gözyaşı dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat dizinin ilerleyişine izleyicilerden tepki yağdı.

Bir Litre Gözyaşı'nda Cihan'ın hastalığı unutulup gidince tepkiler iyice arttı
Yayın Tarihi: 3.12.2018 14:37:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizi, dün akşam 9. bölümüyle ekranlardaydı.

Uzun zamandır Mahir'e olan duygularından emin olmaya çalışan Cihan, nihayet kararını vermiş ve Ali'yi defterden silmişti. Ama gün geçmiyor ki Cihan'la Mahir arasına biri daha girmesin...

Geçtiğimiz haftalarda Cihan'ın en yakın arkadaşı Hande’nin de Mahir'e aşık olması işin rengini değiştirmişti. 




Önce Ali’nin Cihan’a olan ısrarlı tavrıyla onunla evlenmeye kalkışması, sonrasında Cihan’ın teklifi kabul etmemesine rağmen hala onu bırakmak istememesi derken, bu kez de Hande’nin Mahir’e olan aşkı, ikilinin bir araya gelmesine engel oluyor.

Hal böyle olunca da izleyiciler bir hayli sıkıldı. Öte yandan da Cihan'ın hastalığının unutulup gittiğini dile sosyal medyadan dile getiren izleyenler, dizinin iyice aşk dizisine bağladığını, esas konudan uzaklaştığını düşünüyor.

Neler olacağını, Hande'nin de ikilinin arasından çekilip çekilmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR