Bir Litre Gözyaşı'nda Mahir'den şok atak Cihan'a evlenme teklif etti

Kanal D'nin sevilen yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki evlilik teklifi ise herkesi çok şaşırttı.

Bir Litre Gözyaşı'nda Mahir'den şok atak Cihan'a evlenme teklif etti
Yayın Tarihi: 8.11.2018 16:47:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizi Pazar akşamları ekranlara geliyor.

Final iddialarıyla zor günler geçiren Bir Litre Gözyaşı'ndan şaşırtıcı bir atak geldi. Geçtiğimiz hafta Ali Cihan'dan hastalığı yüzünden ayrılmıştı,buna çok üzülen Cihan ise o arada hastalığını yanlışlıkla Mahir'den öğrendi.

Bununla yüzleşmeye çalışan Cihan, Mahir'in de desteğiyle kendine ölmeden önce yapmak istediği 100 şey listesi hazırladı. Listeyi gerçekleştirmeye çalışan Mahir, ve Cihan eğlenceli anlar yaşadılar.




Yeni bölümde ise Mahir'den şaşırtan bir atak geldi ve Cihan'a evlenme teklif etti. Mahir evlenme teklif ederken; Cihan’ın eline kalemle bir yüzük çiziyor. İçten ve samimi sözlerle, biraz da espri katarak teklif yapınca izleyiciler de mest oldu.

Ancak ikilinin bu evlilik teklifi gerçek mi, yoksa bir oyun mu henüz bilmiyoruz. İzleyenler bu teklifin Cihan’ın ölmeden önce yapmak istediği 100 şeyi yazdığı listeden çıkan bir evlilik teklifi mi olup olmadığını bir hayli merak ediyor. Fakat ikili arasındaki yakınlaşma herkesi mest ediyor.

Neler olacağını Pazar akşamki yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR