Bir Zamanlar Çukurova Behice kimdir? Gerçek adı ne? Esra Dermancıoğlu evli mi

ATV'nin perşembe bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonda kadrosu genişlemeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Müjgan'ın halası Behice Hekimoğlu ortaya çıkacak. Peki Bir Zamanlar Çukurova Behice kimdir? Gerçek adı ne? Esra Dermancıoğlu evli mi? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova Behice kimdir? Gerçek adı ne? Esra Dermancıoğlu evli mi
Yayın Tarihi: 3.10.2019 17:06:00

Bir Zamanlar Çukurova Behice kimdir? Gerçek adı ne? Esra Dermancıoğlu kaç yaşında? her yerde aranmaya başladı. ATV'nin çok sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 38. bölümüyle ekranlara gelecek. Heyecanın giderek arttığı perşembe dizisinde bu akşam Müjgan'ın halası Behice ortaya çıkacak. Peki Behice'yi hangi oyuncu canlandıracak?

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in paylaştığı dizinin yeni sezonuna sevilen oyuncu Esra Dermancıoğlu Behice karakteriyle dahil oldu. 



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA BEHİCE KİMDİR?


Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni karakteri Behice, Müjgan'ın halasıdır. İstanbul'da zengin bir hayat yaşayan Behice, babasıyla sorun yaşadığını bildiği ve Adana'ya gittiği yeğeni Müjgan'ın yanına gelecek. Bir süre Müjgan'ın yanında kalacak olan Behice, kendini bir anda türlü entrika ve olayların içinde kalacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ESRA DERMANCİOĞLU KİM? KAÇ YAŞINDA

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Mukaddes rolüyle ünlenen Esra Dermancıoğlu, 1968 İstanbul doğumlu.  Şahike Tekand Oyunculuk Okulu'nda eğitim alan Dermancıoğlu, 2008 yılından beri sanat dünyasının içinde. Sonrasında Derya Alabora'dan da oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncuyu Gülse Birsel keşfetti. 

İlk olarak Avrupa Yakası'nda ekranlarda görünen Esra Dermancıoğlu;  Doksanlar, Serçe Sarayı, Fatmagül’ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Kırgın Çiçekler ve Şahin Tepesi gibi dizilerde rol aldı.

Daha önce evlenen ve sonrasında boşanan Esra Dermancıoğlu'nun bir kızı var. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR