Bir Zamanlar Çukurova yangın yeri Züleyha'yı susturabilene aşk olsun

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 10. bölüm fragmanı nefes kesti. Yılmaz'ın Yamanlar'ın karşısına çıkması her şeyi alt üst etti.

Bir Zamanlar Çukurova yangın yeri Züleyha'yı susturabilene aşk olsun
Yayın Tarihi: 13.11.2018 10:56:00

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın paylaştığı dizinin 9. bölümünde Yılmaz, Yaman ailesinin karşısına çıktı ve bölüm orada bitti.

10. bölüm fragmanında da Yılmaz'ı karşısında görünce şok olan Züleyha, Demir'e ve Hünkar Hanım'a çok kızdı ve onları yalancılıkla suçladı.

O öfkeyle Demir'in karşısına dikilen Züleyha ise her şeyi çatır çatır söyledi. Züleyha, Demir'e Yılmaz'ın ağabeyi değil kocası olduğunu ve ölene kadar onu seveceğini söyledi. 


Bu sahnelerle mest olan izleyiciler ise Züleyha'yı takdir etti hatta keşke bebeğinde Yılmaz'dan olduğunu söyleseydi diye sosyal medyadan yorumlar yaptılar.

Fakat fragmanın devamında Züleyha'nın arabadan düşmesi izleyenleri şaşırttı. İzleyicilerin bazıları Züleyha'nın kendini atığını söylerken bazıları da Demir'in öfkeyle onu attığını düşünüyor.

Gerçekleri öğrenen Züleyha'nın daha da hırçınlaşacağını düşünen izleyiciler, bu savaşın Züleyha için yeni başladığını düşünüyor.

Neler olacağını, Züleyha ve Yılmaz'ın karşısına nelerin çıkacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR