Bitcoin 20 bin dolar olacak mı? Güncel Bitcoin Fiyatları Bitcoin Nasıl Alınır Satılır?

Dünyanın en büyük ve en ilgi çeken kripto para birimi Bitcoin değerini arttırmaya devam ediyor. Bitcoin, yatırımcısına kazandıran kripto para birimi olarak hızla yükseliyor. Peki Bitcoin 20 bin dolar olur mu? Bitcoin nasıl alınır satılır? Güncel Anlık bitcoin fiyatları. 5 Eylül Bitcoin fiyatları.

Bitcoin 20 bin dolar olacak mı? Güncel Bitcoin Fiyatları Bitcoin Nasıl Alınır Satılır?
Yayın Tarihi: 5.09.2019 15:23:00

Dünyanın en çok işlem gören 1 numaralı kripto para birimi Bitcoin 20 bin doları görecek mi? Kripto para birimi ve Finans, yatırım uzmanları, Kripto para birimlerine yatırımların hızla arttığı günümüzde Bitcoin'in 20 bin dolar seviyelerini göreceğine inanıyor. BitMEX CEO'su Arthur Hayes, yaptığı açıklamada Bitcoin'in 20 bin dolar seviyesine tırmanmak için yalnızca 2 adımının kaldığına dikkat çekti! 

ABD-Çin merkezli 'Uluslararası Küresel Ticaret Savaşları' kripto para birimlerinin güçlenmesini sağlıyor. Ulusal para birimlerine olan güvenin yerini kırılganlığa bırakmasıyla birlikte Bitcoin başta olmak üzere alt coinlerde dahil tüm kripto para birimlerinde artış gözleniyor. Öyle ki Bitcoin, 2019 Eylül ayı içerisinde tekrar 10 bin dolar sınırını aştı! 

2019 Eylül Güncel Bitcoin Fiyatları - Bitcoin Kaç Dolar Kaç TL?


Eylül ayında, iyimser tabloyla son 24 saat içerisinde, yüzde 1,85 değer kazanan Bitcoin, 10 bin 556 Dolar seviyesine yükseldi. 10 bin 556 dolar = 1 Bitcoin, 60 Bin 26 Türk Lirası ediyor. Kripto para piyasasında 189 milyar 112 milyon dolar işlem hacmiyle %70,6'lık alan kaplayan Bitcoin, 2020 yılında 20 bin dolar seviyelerini görebilir! İşin uzmanı, Bitcoin'in 20 bin dolar seviyesine 2 adım uzaklıkta olduğunu söylüyor! 

Bitcoin Neden Yükseliyor? 

Başta ABD-Çin arasındaki küresel savaş olmak üzere, artan maliyetler ve para transferlerindeki uluslararası hegomonya, yatırımcıyı Bitcoin'e yönlendiriyor. Dolar'ın son dönemde uluslararası ilişkiler de bir baskı aracı olarak kullanılması da yatırımcıyı Bitcoin'e teşvik ediyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR