Bitcoin ne kadar oldu? 1 Bitcoin ne kadar? Bitcoin nereye kadar yükselecek

Kripto para piyasalarında Bitcoin'in hızına yetişilemiyor! Bitcoin hızla yükseliyor! Yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler Bitcoin fiyatlarını araştırıyor. 1 Bitcoin kaç dolar kaç TL oldu? Bitcoin daha ne kadar yükselecek, yükselmeye devam edecek mi?

Bitcoin ne kadar oldu? 1 Bitcoin ne kadar? Bitcoin nereye kadar yükselecek
Yayın Tarihi: 26.06.2019 14:50:00

Kripto para birimleri arasında hakim konumuyla ön plana çıkan ve en çok tanınan ve en çok işlem gören kripto para birimi olan Bitcoin, yükselişini 26 Haziran Çarşamba günü de sürdürüyor! Kripto para borsalarında al-sat işlemlerinin yapılabildiği Bitcoin, 12 bin 648 dolar seviyelerini gördü! Dün 11 bin 248 dolar civarında seyrederken bir günde değerini tam 1400 dolar arttıran Bitcoin'in hızına yetişilemiyor!

Büyük ve küçük yatırımcılar Bitcoin'e yatırım yapılır mı, bitcoin daha ne kadar yükselecek? Sorularını sormaya başlıyor. Ulusal para birimlerinin gerilemesi, ABD-İran, ABD-Çin ve diğer ticaret savaşlarının yarattığı güvensizlik eğilimi ile yeni kripto para gelişmeleri, Bitcoin'e yarıyor. Facebook'un kendi kripto para birimi Libra'yı duyurmasıyla birlikte Bitcoin daha da değer kazanmaya başladı.

1 BİTCOİN KAÇ DOLAR KAÇ TL? BİTCOİN DAHA DA ARTACAK MI?

Kripto para birimleri arasında en çok tercih edilen ve en çok işlem gören Bitcoin, 26 Haziran Çarşamba günü saat 14.45 itibariyle 12.648 dolar yani 72 bin 875 TL üzerinden işlem görüyor. 1 Bitcoin 72 bin 875 TL değerine ulaşmış durumda.


ABD  Başkanı Donald Trump'un başlattığı ticaret savaşları, şu sıralar ABD ile İran arasında yaşanan gerilimler ve sosyal medya devi Facebook'un yeni kripto para birimi Libra'yı tanıtması ve yakın zamanda piyasaya sürecek olması, Kripto para birimlerinin artmasına ve değerlenmesine ortam hazırlıyor.

Bitcoin, 1 haftada 8-9 bin dolar seviyelerinden 12 bin 648 dolar seviyelerine kadar yükseldi ve Bitcoin'in ateşinin biraz daha düşmemesi bekleniyor. Bitcoin, 26 Haziran Salı günü açılışı 11 bin 391 dolardan yaptı ve gün içinde kısa bir sürede 12 bin 648 dolar seviyesine yükselmeyi başardı. Bitcoin'deki günlük artış %11,46 seviyelerinde! 

YATIRIMCI BİTCOİN'E ARTIK GÜVENİYOR!

Kripto para birimleri konusunda yapılan ulusal ve uluslararası "yasalaştırma" çalışmalarının ardından Bitcoin ve diğer kripto para birimleri (XRP, Ripple, Ethereum vb...) günlük hayata girmiş durumda. Ülkemizde de birçok alanda Bitcoin ile alım-satım vb. işlemler yapıldığı gün ve gün ortaya çıkıyor. Bu durum yatırımcıyı da gelecek vaat eden kripto paralara yatırım yapmaya yöneltiyor.

Bitcoin de birçok ülkede, bankacılık sistemine entegre edilmiş durumda. Bitcoin ile daha ekonomik ve masrafsız ulusal/uluslararası para transferleri gerçekleşebiliyor. Bu nedenle Bitcoin'in yasallık seviyesinin de artmasıyla yatırımcı gözünü Bitcoin'e dikmiş durumda denilebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR