Bitcoin'in Filmi Geliyor

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Bitcoin sonunda beyazperdeyi de etkisi altına aldı. Bitcoin konulu bir komedi filmi çekilecek.

Bitcoin'in Filmi Geliyor
Yayın Tarihi: 17.12.2017 16:18:00

2017 yılında değeri yüzde 1000 artış gösteren Bitcoin'in son iki ayda piyasa değeri 8 bin dolar yükseldi. Son zamanlardaki yükselişi ile ciddi bir konu haline gelen Bitcoin için bir film çekilmesi planlanıyor. Yönetmenliğini Christian Cashmir’in üstleneceği yapımın başrolünde oyuncu ve komedyen Theo Von yer alacak. Senaryosunu Brent Craft’ın yazdığı filmin yapımcısı ise Lauren Cribb. 

Filme ilişkin değerlendirmede bulunan Christian Cashmir, "Çekimlere Nisan ayında New Mexico’da başlayacaktık fakat Bitcoin'in değeri 19 bin dolara kadar yükseldi. Prodüksiyonda biraz daha hızlanmamız gerekecek. İnsanları eğlendirmeyi hedefleyen film, Bitcoin'in iyi ve kötü yanlarını, geleceği nasıl etkileyebileceğini ve popüler sanal paranın kötü yanlarını anlatacak." dedi. 

Filmde Arizona'da yaşayan iki kardeşin 20 milyon dolar değerindeki bitcoini, internet üzerinden en yüksek fiyatı teklif edene satma hikayeleri ve sonrasında gelişen olaylar anlatılacak. Çekimlere 2018’de başlanması hedefleniyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR