Bizim Hikaye'de BarFi aşkının geldiği nokta izleyenleri çileden çıkarttı

FOX TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye dün akşam 45. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat Filiz ve Barış'ın aşkının yarım kalması izleyenleri adeta çıldırttı.

Bizim Hikaye'de BarFi aşkının geldiği nokta izleyenleri çileden çıkarttı
Yayın Tarihi: 2.11.2018 13:26:00

Dün akşam ekranlara gelen 45. bölümde, Barış daha fazla dayanamadı ve Nihal'e ayrılmak istediğini söyledi. Çünkü Filiz'i hala aklından da kalbinden de çıkartamıyordu. Ama Nihal oğullarını bahane ederek Barış'ı dinlemek bile istemedi.

Hal böyle olunca Barış da araya Tufan'ı soktu ve ona her şeyi anlattı. Oğlunun hastalığı ve Filiz'i kurtarmak için Nihal'le yeniden evlenmek zorunda kaldığını söyledi.

Barış'ın söyledikleri karşısında Tufan da çok üzüldü ve Barış'ın Filiz'i neden birden bire bıraktığını anlamış oldu. Filiz'e gidip Barış'ın anlattığı her şeyi bir bir söyleyen Tufan, onu boş yere yargıladıklarını anlatmış oldu.

Bu arada Nihal de yapacağını yapmış, Barış'ın Filiz'den vazgeçmeyeceğini anlayınca gidip Filiz'le konuştu. Ona oğullarının çok hasta olduğunu ve babasına ihtiyacı olduğunu söyleyen Nihal, Filiz'i vicdanıyla baş başa bıraktı.




Her şeyi enine boyuna düşünen Filiz ise vicdanının sesini dinledi ve Barış'la parkta buluştu. Barış'a “Sen evlisin, bir çocuğun var. Bizim aramızda bir şey olamaz. Ben kendi yolumu çizmeliyim” diyen Filiz onu orda öylece bırakıp gitti.

Bu sahnelerde adeta kanse olan izleyiciler ise BarFi aşkının geldiği bu noktaya büyük tepki gösterdi. Bu aşkın böyle bitemeyeceğini hatta diziyi sadece Barış ve Filiz için izlediklerini söyleyen izleyenler sosyal medyada öfke kustu. 

BarFi aşkının gerçekten böyle bitip bitmeyeceğini, önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR