Bizim Hikaye'de Nihal'in sinsiliği izleyenleri çileden çıkarttı

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 45. bölüm fragmanı izleyicileri çok kızdırdı. Arap saçına dönen Filiz Barış ilişkisi ise iyice içinden çıkılmaz bir hal oldu.

Bizim Hikaye'de Nihal'in sinsiliği izleyenleri çileden çıkarttı
Yayın Tarihi: 30.10.2018 12:13:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'de işler arap saçına döndü. Geçtiğimiz hafta aralarındaki aşk aslında hiç bitmeyen Barış ve Filiz, avukatlar için düzenlenen bir gecede karşı karşıya geldi. 

Selim'le Filiz'in ilişkisini çok kıskanan Barış'ın içi içini yerken, aklını Filiz'den alamıyordu. 44. bölümün finalinde Selim'le Filiz'in arasında bir şey olmadığını duyan Barış, kendini tutamamış ve Filiz'i öpmüştü.

Yeni bölüm fragmanında da Barış'ın eski karısı Nihal'in gidip Filiz'le konuşması izleyenleri çileden çıkarttı. Barış'ın oğlu için Nihal'le yeniden evlendiğini ve Filiz'i bırakmak zorunda kaldığını bilen izleyenler ise Nihal'in oğlunu kullanarak Barış'a yanaşmaya çalışmasını çok çirkin buluyor.


Nihal'in sinsi bir karakter olduğunu düşünen ve hasta oğlunu bu şekilde kullanmasını kabul edemeyen izleyiciler ise onun Barış'la Filiz'in arasına girmeye çalışmasından çok sıkıldı. Hal böyle olunca da tepkiler gecikmedi.

"Ay ne Nihalmiş ya!", "Yüzsüzlüğün bu kadarı!", "Nihal kadar sinsisini görmedim!", "Hayır ona ne gidip Filiz'le konuşuyor!", "Nihal sen git artık nolur!", "Filiz inanma sen de buna!" gibi yorumlar yapan izleyiciler tepkilerini bu şekilde dile getirdiler.

Neler olacağını, Filiz'in Nihal'in istediği gibi Barış'tan uzak durup durmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR