Bizim Hikaye'de nihayet aşk kazandı

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye, dün akşam 44. bölümüyle ekranlara geldi. Barış ve Filiz arasında yaşananlar ise izleyenleri mest etti.

Bizim Hikaye'de nihayet aşk kazandı
Yayın Tarihi: 26.10.2018 13:47:00

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı dizide, sular durulmuyor. Yeni sezonda oğlunun hastalığı nedeniyle Nihal'le formaliteden evlenen ve Filiz'i ortada bırakan Barış'a herkes çok kızmıştı. Hele bir de Filiz bunu hapishaneden çıkıp kendi gözleriyle görünce kıyamet kopmuştu. 

Barış'ı tamamen hayatından çıkaran Filiz, kendi hayatına dönmüştü. Avukatı Selim'in de verdiği desteklerle her zorluğu aşan Filiz, Barış'ın gözetimindeydi aslında... Selim'le aralarında bir şey olduğunu düşünen Barış içten içe kıskançlık krizleri geçiyor ve her fırsatta Filiz'e bunu yansıtıyordu. 

Bu durumdan Filiz'le birlikte çok sıkılan izleyiciler de Barış madem hala çok seviyor o zaman bir şey yapsın diye düşünüyordu. Beklenen hamle ise dün akşamki 44. bölümün final sahnesinde Barış'tan geldi.


Hukukçular için düzenlenen bir geceye karısıyla giden Barış, Selim'in de Filiz'le geldiğini görünce çılgına döndü. İkisinin evleneceğini düşünen Barış, Filiz'in Avukat Selim'le ilişkisinin olmadığını ve evlilik hazırlıkları yapmadığını  Filiz'den öğrenince dayanamayıp onu öptü.

Bu sahneyle yeniden ümitlenen izleyiciler ise nihayet dizide aşkın kazandığını, Barış'la Filiz'in birbirleri için yaratıldığını dile getirdiler.

Önümüzdeki bölümlerde ikilinin arasının nasıl olacağını, aşkın yeniden alevlenip alevlenmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR