Black Mirror hayranlarını üzen haber! Black Mirror 5. sezon ertelendi

Black Mirror 5. sezon için ilk resmi bilgi geldi. 2018’i interaktif film Black Mirror: Bandersnatch ile kapatan serinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Fakat Black Mirror 5. sezon ertelendi. İşte detaylar...

Black Mirror hayranlarını üzen haber! Black Mirror 5. sezon ertelendi
Yayın Tarihi: 5.01.2019 11:29:00

Netflix hayranları Black Mirror 5. sezonu heyecanla bekliyordu. Fakat Black Mirror ekibi, 2018’i ilk filmi Black Mirror: Bandersnatch ile kapatmayı tercih etti. 

İzleyici tercihine göre farklı sonuçlara sahip bu interaktif bölüm oldukça çok konuşuldu. Ancak Black Mirror: Bandersnatch'ten sonra kötü haber geldi. 

Black Mirror 5. sezon ertelendi. Peki neden?

Yapılan açıklamaya göre Bandersnatch'in çekimlerinin çok uzun sürmesi, Black Mirror 5. sezonun ertelenmesine neden oldu. Black Mirror 5. sezon 2019 yılında kesin yayınlanacak şekilde planlansa da tam yayın tarihi henüz bilinmiyor.


2015’te Netflix tarafından satın alınan Black Mirror, 2016 ve 2017’de iki sezonunu da arka arkaya çıkarmıştı. Black Mirror 5. sezon tarihi ise henüz net olmasa da, Netflix sözcüsünden geliyor. 

Black Mirror 5. sezon 2019’da!

Netflix sözcüsünün Business Insider‘a yaptığı açıklamaya göre Black Mirror 5. sezon 2019‘da platformdaki yerini alacak. Ancak ne yazık ki net bir tarih verilmiyor. Üçüncü sezonu 21 Ekim 2016’da, 4. sezonu ise 29 Aralık 2017’de yayınlayan Netflix’in yeni sezonu yine yıl sonuna doğru itelemesi ise yüksek olasılık gibi görünüyor.

Black Mirror 5. sezon ile ilgili bilgimiz ise hayli kısıtlı... En net ortaya çıkan detay, Black Mirror 5. sezon bölümlerinden birinde Miley Cyrus‘un yer alacağı. O zamana kadar Black Mirror Bandersnatch’le baş başa olacağız gibi görünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR