Blue Diamond ve İkonik Tasarımlar!

Geleneksel ve modern çizgilerin sentezlendiği mükemmel koleksiyonlar yine dikkatleri üzerine çekiyor. Ürünlerinde kaliteye ve şıklığa özen gösteren Blue Diamond, her sezona damga vurmaya devam ediyor.

Blue Diamond ve İkonik Tasarımlar!
Yayın Tarihi: 20.11.2019 23:15:00

Blue Diamond 20 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında mükemmel bir kampanyaya imza attı. Tüm alışverişlerde net %50 indirimle şimdi Türkiye’nin en güzel pırlantalı mücevherlerine sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinizi mutlu etmek için daha iyisi olamaz! Blue Friday ile hemen alışverişe başlayın ve birbirinden güzel sertifikalı pırlantalara sahip olun.

Blue Diamond kalitesi ve fiyat avantajlarıyla alacağınız tüm pırlantalar hologramlı mücevher sertifikasına (Blue Certificate) sahiptir. Sertifikanız internetten verdiğiniz siparişinizle birlikte gönderilir. Eşsiz güzellikteki koleksiyonları ile Blue Diamond müşterileri için en kusursuz pırlantaları seçer. Yenilikçi ve ezber bozan tasarımlara imza atan marka, tüm pırlantalı mücevherleriyle ilgi topluyor.



Blue Diamond’ın sektörde trend yaratan tasarımlarının arkasındaki en büyük başarısı yenilikçi ve müşteri odaklı vizyonu. Mücevher severlerin dikkatlerini çeken modern tasarımların tümü şimdi %50 indirimli. Pırlantalardaki ince detaylar, ışıltılı yansımalar ile modern ve klasik çizgileri içinde barındıran modeller her kadının hayallerini süslüyor. Şıklığınızı tamamlayacak en benzersiz mücevherler ile hemen tanışın! Sevdiklerinizi ya da kendinizi %50 indirimle sunulan kaçırılmayacak pırlantalar ile şımartın. Yalın, çarpıcı ve stil sahibi tasarımlar.




Blue Diamond tasarımları ile kendi koleksiyonunuzu kendiniz yaratabilirsiniz. Her bir parça birbiriyle kusursuz bir uyum sergiler. Sade, zarif ve modern tasarımlarla dikkatleri üzerinize çekin. Aynı zamanda hiç kuşkusuz ki en benzersiz hediye alternatiflerinden biri olarak sevdiklerinize verdiğiniz değeri en özel şekilde gösterebilirsiniz.  Kendinizi daha özel hissetmek ve sevdiklerinize özel sürprizler yapmak için Blue Diamond pırlantalı mücevherleri vazgeçilmez yardımcılarınız olacak.



Yıldız tasarımlara yeni bir soluk getiren modeller her kadının beğenisini kazanıyor. Üretim ve işçilik konusunda profesyonel yaklaşımıyla sektöre yeni bir soluk kazandıran Blue Diamond en benzersiz pırlantaları üretiyor. Mücevher dünyasında kadınların en sevdiği kusursuz pırlantalar ile ömür boyu hatırlanacak bir hediyeye imza atın. Kış kombinlerinin vazgeçilmez parıltısını bu eşsiz ve biricik koleksiyonda bulacaksınız. Sevdiğiniz kadına asla unutamayacağı bir hediye verin. Cesur olmaktan korkmayanların tercihi kesinlikle Blue Diamond pırlantaları…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR