BluTv'nin çok sevilen dizisi The Handmaid’s Tale 3. sezon tanıtımı yayınlandı! Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman

Hulu’nun bol ödüllü dizisi The Handmaid’s Tale, 3. sezon tanıtımı yayınlandı. Ülkemizde de BluTv'de yayınlanan ve çok sevilen The Handmaid’s Tale 3. sezon heyecanla bekleniyor. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman? İşte detaylar...

BluTv'nin çok sevilen dizisi The Handmaid’s Tale 3. sezon tanıtımı yayınlandı! Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman
Yayın Tarihi: 4.02.2019 15:25:00

Kadınların yalnızca üreme aracı olarak görüldüğü hayal ürünü bir evrende geçen BluTv dizisi The Handmaid’s Tale'ın 3. sezon tanıtımı yayınlandı. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman?

Bruce Miller tarafından uyarlanan ve Amerikan televizyon kanalı Hulu da yayınlanmakta olan televizyon dizisi The Handmaid's Tale’in merakla beklenen 3. sezon tanıtımı Super Bowl sırasında yayınlandı. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman?

Türkçe’ye 'Damızlık Kızın Öyküsü' olarak çevrilen The Handmaid's Tale adlı Margaret Atwood romanından uyarlanan dizi, izleyiciler kendilerini tamamen hayal ürünü bir dünyanın içindeki karamsar bir hikayenin içinde buluyor. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman?

Öte yandan ülkemizde de BluTv'de yayınlanan The Handmaid's Tale dizisi izleyenlere pek çok farklı duyguyu aynı anda yaşatıyor. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman?




The Handmaid’s Tale dizisinin 3. sezonunda da başkarakter Offred’ın hilkayesini takip edecek. Gilead rejiminin hakim olduğu distopik bir düzende geçen BluTv dizisi The Handmaid’s Tale, kadınların sadece üreme amaçlı toplumda var olduğu bir dünyayı sunuyor. Geçtiğimiz sezon, Offred’in hamileliği üzerinden ilerlemiş; Offred’i henüz doğmamış çocuğunu Gilead’ın tüm tehlikelerinden korumak için elinden geleni yaparken izlemiştik.

The Handmaid’s Tale 3. sezonunun başrollerini Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser paylaşıyor. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman?

Altın Küre ve Emmy ödüllerine damgasını vuran The Handmaid’s Tale , iki etkinlikte birden ödül kazanmayı başaran ilk online platform dizisi olmuştu. Peki The Handmaid’s Tale 3. sezon ne zaman?

The Handmaid’s Tale dizisinin 3. sezon prömiyer tarihi henüz açıklanmadı. 

İşte The Handmaid’s Tale 3. sezon tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR