Borç Kapatma Kredisi Veren 5 Dev Banka Kampanyalarını Duyurdu

Borç Kapatma Kredisi Veren 5 Dev Banka Kampanyalarını duyurdu. Sizlerde diğer bankalardaki borçlarınızı tek bir bankaya taşımak ve kapatmak istiyorsanız bu vereceğimiz bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Borç Kapatma Kredisi Veren 5 Dev Banka Kampanyalarını Duyurdu
Yayın Tarihi: 21.07.2020 23:03:00

Borç Kapatma Kredisi Veren 5 Dev Banka Kampanyalarını duyurdu. Sizlerde diğer bankalardaki borçlarınızı tek bir bankaya taşımak ve kapatmak istiyorsanız bu vereceğimiz bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu borç kapatma kredilerinde sadece ihtiyaç kredisi borçlarınızı ve kredi kartı borçlarınızı kapatabilirsiniz. Başvuru yaptığınızda kredi alacak olan kişiler banka politikalarına uygun olmaları durumunda kredi onayı alacaklardır.
Şimdi sizlere son yapılan kampanyalardan sonra hangi bankaların borç transfer kredisi kampanyası yaptığını verelim. Bankalardan kredi başvurusu yapacaksanız en yakın banka şubesine kimlik ve gelir belgenizi götürmeniz gerekmektedir. İnternet üzerinden veya SMS atarak başvuru yaparsanız bankalardan onay alamayabilirsiniz. İşte bankalar…

Şekerbank Borç Transferi Kredisi Kampanyası

Borç kapatma kredilerinde sürekli güncel kampanya yapan bankalardan birisi Şekerbank’tır. Bu banka üzerinden 100.000 TL’ye kadar olan tüm banka borçlarınızı kapatabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda şartlara uygun olan müşterilerin 60 ay vadeye kadar tüm banka borçları kapatılacaktır. Şekerbank borç kapatma kredisi kullanacak olan çalışan müşteriler bu bankadan kredi alabilmeleri için en az 3 aylık sigortası olması gerekiyor. Emekli olan kişilerde, emekli maaşlarını Şekerbank’a taşırsa bu borç transfer kredisini alabilirler. Sizde en yakın Şekerbank şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilir ve aynı gün içinde kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Akbank Borç Kapatma Kredisi Kampanyası

Akbank üzerinden de borç kapatma kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler 50.000 TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerini, kredi kartlarını bu bankaya taşıma kredisi alabilir. Sizde Akbank kredisi başvurusu yapacaksanız en yakın şubeye gitmeniz gerekiyor. Banka kredi notu düşük olan emeklilere, maaş taşıma durumunda daha yüksek limitlerle hem ihtiyaç hem de borç kapatma kredisi vermektedir. Aldığınız kredilerde 60 ay vade ve 3 ay erteleme imkanı vardır.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi

QNB Finansbank üzerinden borç kapatma kredisi 75.000 TL’ye kadar verilmektedir. Başvurular sadece banka şubesinden yapılmaktadır. Sizde bu bankalardan hızlı kredi onayı alabilir, anında kredinizi kullanabilirsiniz. Diğer bankalarda olan güncel ihtiyaç kredisi borçlarınızı ve kredi kartı borçlarınızın tamamını banka kapatacaktır. Kredi onayı aldığınızda banka elinize para vermeyecek ve sadece borçlarınızı kapatacaktır. 3 ay ertelemeli ve 60 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA Borçları Kapatan Kredi

Banka en az 3 aylık sigortası olan ve 6 ay düzenli ödemeler yapan müşterilerine 100.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi vermektedir. Kredi başvurusu sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. Garanti BBVA üzerinden 100.000 TL borç kapatma kredisi alacaksanız banka şartlarına uygun müşteri olmanız şarttır. 65 yaşına kadar TC vatandaşı olan herkes kredi alabilir. 60 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli kredi kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi

Banka hem kamu bankası olmasından dolayı, hem de devlet desteği almasından dolayı müşterilerine daha hızlı ve kolay kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru yapacak olan müşteriler kredilerini anında kullanabilirler. Ziraat Bankası kredi başvurusu yaptığınızda banka kredi kartı ve kredi borçlarınızı hesaplayacak ve 60 ay vadeye kadar size 100.000 TL kredi imkanı sunacaktır. Borçlarınız hesaplandıktan sonra banka hemen kredinizin ne kadar onay alacağını söyleyecektir. Bunun için en yakın banka şubesine giderek hem faizleri öğrenebilir, hem de kredi kullanabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR