Borcu olan esnafa sevindiren haber geldi! Bundan sonra 3 ay ödeme yok

Korona virüs ülkemizde ekonomik açıdan pek çok vatandaşımız için olumsuz etkilere sebep olmasının ardından pek çok vatandaşımız kredi çekerek üzerinde bulunan yükleri bir nebze de olsa hafifletmek istemektedir. Günümüzde pek çok vatandaşımız için sunulan kredi fırsatları 3 ay ertelemeli olarak sunul

Borcu olan esnafa sevindiren haber geldi! Bundan sonra 3 ay ödeme yok
Yayın Tarihi: 12.10.2020 10:21:00

Korona virüs ülkemizde ekonomik açıdan pek çok vatandaşımız için olumsuz etkilere sebep olmasının ardından pek çok vatandaşımız kredi çekerek üzerinde bulunan yükleri bir nebze de olsa hafifletmek istemektedir. Günümüzde pek çok vatandaşımız için sunulan kredi fırsatları 3 ay ertelemeli olarak sunulmasının ardından Esnaf ve sanatkarlar kredi fırsatlarından yararlanan bireylerin ödeme günleri başladı. Ancak korona virüs etkilerini halen sürdürmesi sebebiyle pek çok vatandaşımız kredi borçlarını ödemekte güçlük çekmeye başlamış bulunmaktadır.
Esnaf ve Sanatkarlar için sunulan kredi fırsatları sonrasında beklenen ödeme günlerinin yaklaşması üzerine pek çok vatandaşımız kredi borçlarını ödemekte güçlük çekeceğini bildirmektedir. Bunun üzerine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalar ile Esnaflar için müjdeli haberi verdi. Pek çok vatandaşımızın faydalanabileceği bu fırsatlar karşısında borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız bankalara gerekli başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri doğrultusunda kredi borçlarını erteleme olanağına sahip olabileceklerdir.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI AÇIKLADI! BORÇLARINIZI ERTELEYEBİLİRSİNİZ!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından yapılan açıklamalar üzerine pek çok vatandaşımız için müjdeli haber geldi. Günümüzde kredi çekerek borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız için oluşturulan fırsatlar karşısında pek çok vatandaşımız için birbirinden farklı olanaklar sunulmaya ve bu zorlu süreç içerisinde halen desteklerin sürdürülmeye devam ettiği vurgulanmaktadır. Günümüzde pek çok vatandaşımız kredi borçlarını erteleyerek bir nebze de olsa bu zorlu süreç içerisinde rahat nefes almak istemektedir. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda;


"Pandemi sürecinde milli mücadele şuuruyla zarar görme pahasına kepenklerini kapatarak salgının yayılmasına engel olan her bir esnafımıza ve sanatkârımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi de kredi borçlarını 3 ay süreyle erteliyoruz. Çalışmak sizden, destek bizden!" ifadelerini kullandı. Böylelikle borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız bu zorlu süreç içerisinde rahat bir nefes alabilmesi için devletten büyük destek geldi. Borçlarını ödeyemeyen esnaflar borçlarını erteleme olanağına sahip olabilecek.

ESNAFLAR İÇİN MÜJDELİ HABER! ESNAF KREDİ FIRSATI!

Halkbank esnaf kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için büyük fırsatlar sunulmasıyla beraber bu zorlu süreç içerisinde destek olunmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyen bireyler başvuru şartlarını araştırmaları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Halkbank tarafından başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız için gerekli açıklamalar yapılması ile detaylı bilgiler paylaşılmıştır. Böylelikle Halkbank esnaf kredisi başvuru ekranına göre;
"Esnaf Destek Paketi talepleriniz, faal bir şekilde esnaflık faaliyeti yapmanız ve esnaflık faaliyetiniz ile aynı meslek kolunda Ticaret Odasına kayıtlı bir ticari işletmenin ortağı ve/veya sahibi olmamanız halinde değerlendirmeye alınabilmektedir. Pakete başvurmak için kurumlar vergi beyannamesi ve işletme hesap özeti de talep edilmiyor. Kredi notu 1300 olanlar esnaf kredisi kampanyasından rahatlıkla faydalanabiliyor." İfadeleri bulunmaktadır.

ESNAF KREDİ FIRSATLARINDAN YARARLANMAK İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR!
  1. İşletmenin sahibinin, varsa ortaklarının TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı fotokopileri
  2. İmza sirküleri
  3. Oda kayıt belgesi
  4. Ticaret sicil gazetesi
  5. Vergi levhası
  6. Bilanço ve gelir tablosu (en az son iki yıl)
  7. Varsa ortaklara ve şirkete ait mal varlığı dökümü
Evrakları ile Halkbank şubeleri üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve kredi fırsatlarından yararlanma olanağına sahip olabilirsiniz.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR