Borcu Olana ve Acil İhtiyacı İçerisinde Bulunan Vatandaşlara Kimlikle Kefilsiz 10-20-50-70-100 Bin TL Kredi İmkanı

Emekli vatandaşlara faiz olmadan kredi sağlayan bankaların listesi belli oldu. Covid-19 salgını sonrasında kamu bankaları emekli vatandaşlara kredi vermek amacıyla sıraya girdi. Diğer bir taraftan emekli vatandaşlara maaş avansı ve 10 maaş faizsiz kredi desteği 2020 tarihinde yeniden gündeme gelen

Borcu Olana ve Acil İhtiyacı İçerisinde Bulunan Vatandaşlara Kimlikle Kefilsiz 10-20-50-70-100 Bin TL Kredi İmkanı
Yayın Tarihi: 14.09.2020 22:31:00

Emekli vatandaşlara faiz olmadan kredi sağlayan bankaların listesi belli oldu. Covid-19 salgını sonrasında kamu bankaları emekli vatandaşlara kredi vermek amacıyla sıraya girdi. Diğer bir taraftan emekli vatandaşlara maaş avansı ve 10 maaş faizsiz kredi desteği 2020 tarihinde yeniden gündeme gelen konulardan oldu. Bankaların kredi limitleri bir çok sayıda koşula bağlı olarak değişiklik gösterirken en önemli nokta ise bankaların ilan etmiş oldukları sınırlar. Detaylar haberimizde sizlerle...

Kredi faiz oranı rakamları emekli vatandaşlara büyük imkanlar sunuyor. En önde PTT olmak üzere Ziraat Bankası, Vakıfbank, SGK ya da Bağ-kur ile emekli sandığından ve malulen emekli olan kişiler emekli müşteriler adına düzenlemiş olduğu fırsatlarla emekli vatandaşlara özel faizsiz kredi fırsatı sunmaktadır. Kullanım şartları var olan bu ihtiyaç kredileriyle genel ihtiyaçlarını gidermeyi hedefleyen müşteriler için hem kredi sağlayan hem de bu bankaların istemekte olduğu şartları detaylarıyla birlikte haberimizde sunduk. 

EMEKLİ VATANDAŞLARA FAİZSİZ KREDİ

Yapılmış olan ilk açıklamaya göre emekli vatandaşlara 3 maaş avans verileceği ve istekte bulunulması halinde emekli vatandaşlara 10 maaş faizsiz avans kredi sağlanacağı açıklanmış, bu kredinin kişinin isteğine göre taksitlendirilerek maaşı üzerinden kesinti yapılarak faizsiz bir şekilde tahsil edilecek olduğu söylenmişti. 

Milyonlarca memur ve işçi emeklisi olan kişiler kendilerine verilmiş olan bu sözün yerine getirilmesini beklemekteyken hükümet kanadından konuya ilişkin zaman zaman yapılmakta olan açıklamalar bulunsa dahi henüz kesin bir adım söz konusu olmadı.

VAKIFBANK

PTT'nin anlaşmalı bulunduğu diğer bankalardan bir tanesi de Vakıfbank bankasıdır. Vakıfbank'ın vermekte olduğu emekli kredilerinin limitleri maksimum 20 bin TL olarak bilinmektedir. Kredi vadesi 60 ay olacak şekilde planlanmıştır. Kredi çekmek isteyen emekli vatandaşlar için bir yaş sınırı bulunmaktadır. 80 yaşını doldurmuş ve aşmış olan emekli vatandaşlara kredi verilmemektedir. Kredi vadesi 60 ay olarak mevcuttur.

ŞEKERBANK

PTT'nin anlaşmalı bulunduğu bir diğer banka ise Şekerbank bankasıdır. Kredi vadesi 60 ay olmakla birlikte maksimum kredi limiti 36 bin TL olacak şekilde planlanmıştır. Kurumdan maaş alma koşulu ile sadece T.C. kimlik belgesi aracılığıyla kredi başvurusu yapabilirsiniz. Herhangi bir ek evrak talep edilmemektedir. Banka kredi başvurunuzu inceleyerek onay vermesi halinde tekrar bankanın şubesine giderek adınıza yatırılmış olan kredi tutarını çekebilmektesiniz. 


FIBABANKA 

Fibabanka 3.000 TL limitle birlikte 18 ay vadeli emekli kredisini sıfır faiz oranıyla vererek bu bağlamda emekli müşterileri için en avantajlı kredi fırsatını düzenlemiş olan ilk banka olarak görülmektedir. Emeklilere verilmesi planlanan faizsiz kredi fırsatlarından faydalanmak için bankaların fırsatlarını anlık olarak takip ederek en avantajlı bankayı bulabilirsiniz. 

GARANTİ BBVA 100.000 TL KREDİ İMKANI

Çok yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi sahibi olmak isteyen müşteriler için seçeneklerden bir tanesi Garanti BBVA.

BDDK'nın son vade düzenlemesiyle 36 ay vadeyle ihtiyaç kredisi sunan Garanti BBVA, müşterilerinin 100.000 TL'ye kadar var olan ihtiyaçlarını karşılamaktadır. T.C. kimliğinizle birlikte gelir belgesiyle Garanti BBVA ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektesiniz.

QNB FİNANSBAK 70.000 TL KREDİ İMKANI

QNB Finansbank müşterilerine 70.000 TL'ye varan miktarlarda ihtiyaç kredisi sunmaktadır. 3 ay ödeme erteleme fırsatı sunan banka müşterilerine toplam 3 yıllık bir ödeme planı hazırlamaktadır. QNB Finansbak yoluyla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar kredi başvurularını banka şubeleri aracılığıyla yapabilmektedirler.

İŞ BANKASI 50.000 TL'YE KADAR ANINDA KREDİ İMKANI

Türkiye'nin en köklü bankalarından olan İş Bankası, müşterilerine iki değişik ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır. 

50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine anında kredi fırsatı sağlayan banka, bu kredi için esnek ödeme fırsatları uygulamaktadır. En fazla 36 ay vade fırsatının mevcut olduğu bu kredi kampanyası içerisinde 3 ay erteleme imkanı da kişilere sağlanmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR