Boxer Dergisi Artık Flipboard'da

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen erkek portalı Boxer, dünyanın en popüler uygulamalarından birisi olan Flipboard'da. Yani artık bir tık daha yakınınızdayız.

Boxer Dergisi Artık Flipboard'da
Flipboard 2012 yılında Time Dergisi'nde "En iyi 50 iPhone Uygulaması" arasında yer aldı.
Yayın Tarihi: 5.04.2018 13:35:00

Türkiye’nin en çok satan erkek dergisi Boxer artık Flipboard’da, yani bir tık daha yakınınızda!

Yenilenmiş web arayüzümüz, gazetecilik geçmişi olan yönetici kadromuz, genç, dinamik ve iş heyecanı ile dolu editörlerimizle dijital yayın alanında oldukça iddialı olan Boxerdergisi.com.tr; modadan teknolojiye, sağlıktan spora, otomobilden yaşama birçok konuda aradığınız içeriği bulabileceğiniz güncel, dinamik ve eğlenceli bir web portalı.

Birçok ünlü oyuncu, şarkıcı, sporcu, yazar ve alanında uzman kişilerle röportaj, video çekimleri ile içeriklerimizi sürekli zenginleştirmeye çalışırken aynı zamanda yazar kadrosuyla farklı alanlarda içerikler sunan Boxer, “Erkekler Boxer okur” sloganıyla yoluna devam etse de kadınlara özel içerikler de sunuyor.

Boxer Dergisi’nin oldukça renkli ve benzersiz içeriklerini Flipboard hesabından takip edebilirsiniz.

Flipboard Uygulaması Nedir?

Flipboard, web sitelerinde yer alan içerikleri dergi formatında sunan bir uygulamadır. Bu uygulama önce iPad ile yayın hayatımıza girdi. Çıkarmış olduğu IOS ve Android uygulamalarıyla birlikte kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Flipboard kısa sürede en popüler uygulamalardan birisi oldu.

Flipboard 2012 yılında Time Dergisi'nde "En iyi 50 iPhone Uygulaması" arasında yer aldı.

Flipboard ile Sosyal Medyalarınızı Tek Bir Noktadan Yönetin


Sadece web sitelerinin içeriklerini yayınlamakta kalmayan Flipboard'da çok kullanışlı bir özellik de yer alıyor. Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Tumblr, Google Reader, YouTube, Flickr ve LinkedIn gibi birçok sosyal medya hesabınızı bağlayıp, bu hesaplarınızı Flipboard üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Flipboard ile Zamanı İyi Değerlendirirken Aynı Zamanda Bilgi Kirliliğinden Uzak Kalın

Flipboard'da belirli kriterlere göre süzgeçten geçmiş yayıncılar yer alıyor. Bu sebeple internet ortamında bilgi kirliliği yapan yayınlardan uzak kalmış oluyorsunuz.  

Flipboard sistemine üye olduktan sonra seçmiş olduğunuz kategorilerdeki içerikleri tek bir noktadan görüntüleyebildiğiniz için gündemde olup biteni takip etmek için site - site gezmek zorunda kalmıyorsunuz.

Aslında gün içerisinde 1 kez Flipboard'a giriş yaparak birçok şeyden haberdar olmuş olursunuz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR