Brewstival Vol 2. 5 Ağustos’ta

İlk kez Mayıs ayında İzmir’de büyük beğeni ile gerçekleşen Brewstival, 5 Ağustos, Pazar günü İstanbul’da gerçekleşecek.

Brewstival Vol 2. 5 Ağustos’ta
Yayın Tarihi: 31.07.2018 11:55:00

İthalatçıları, ev üreticilerini ve craft üreticilerini ağırlamaya hazırlanan Brewstival Vol.2, dünyayı da etkisi altına alan yeni üretim kültürünün yaygınlaşması için brewing kültürüne yönelik paneller, konferanslar ve atölye çalışmalarının yanı sıra, tadımlar, oyunlar ve konserler ile muhteşem bir atmosfer ve gerçek bir festival deneyimi sunacak.

İlk kez Mayıs ayında İzmir Arena’da gerçekleşen Brewstival, bu kez İstanbul’da ev üreticilerini, ithalatçıları ve craft üreticilerini ağırlayacak. 5 Ağustos, Pazar günü Swissotel The Bosphorus’da gerçekleştirilecek Brewstival Vol 2., Türkiye’nin önemli yeme içme yazarlarından Oğul Türkkan’ın konuşmacı olarak katılacağı “Yemek Eşleşmeleri” atölyesi ve Erdinç Çatak’ın “Kokteyl Atölyesi”’nin yanı sıra, Emin Cem Sürer ile “Tadım Kriterleri”, Cihangir Gümüştaş ile “Türkiye’de Brewing Tarihi” ve craft üreticilerinden “Türkiye’de Craft Gelişimi” konulu panellere de ev sahipliği yapacak.

Brewstival Vol 2. kapsamında gün boyunca, son yıllarda trend haline gelen evde üretim ve craft üretime yönelik atölyeler ve onlarca üreticinin standlarında tadımlar da gerçekleştirilirken, DJ setleri de katılımcıları müziğe doyuracak. Anadolu Efes çalışanlarından oluşan müzik grubu Esaslı Band ve reagge müziğinin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Sattas Reaggeband’in canlı konseri ile sona erecek Brewstival Vol.2, yarışmalar, oyunlar, eğitimler ve müzik ile katılımcılara dopdolu bir gün geçirme fırsatı sunuyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR