Bu bankalar kefilsiz, belgesiz, ipoteksiz anında kredi veriyor! Yüzde sıfıra yakın faiz oranı!

Pek çok banka tarafından yapılan son dakika açıklamaları kapsamında milyonlarca vatandaşımız için kefilsiz ve şartsız kredi fırsatı sunulacağına dair müjdeli haber geldi. Kefilsiz ve şartsız kredi çekmek isteyen vatandaşlarımızın genellikle kredi notları düşük olması sebebiyle pek çok sıkıntı çekmek

Bu bankalar kefilsiz, belgesiz, ipoteksiz anında kredi veriyor! Yüzde sıfıra yakın faiz oranı!
Yayın Tarihi: 24.09.2020 10:39:00

Pek çok banka tarafından yapılan son dakika açıklamaları kapsamında milyonlarca vatandaşımız için kefilsiz ve şartsız kredi fırsatı sunulacağına dair müjdeli haber geldi. Kefilsiz ve şartsız kredi çekmek isteyen vatandaşlarımızın genellikle kredi notları düşük olması sebebiyle pek çok sıkıntı çekmektedir. Unutulmamalıdır ki kredi notu bankalar ile aranız da ki güveni simgelemesi sebebiyle önemli unsurlar arasında bulunmaktadır. Böylelikle kredi notu düşük olan bireyler için ya kredi fırsatı sunulmuyor ya da kefil ya da ipotek gibi önemli faktörler karşılığında banka hizmetlerinden yararlanma hakkı verilmektedir. Ancak son dakika açıklamaları doğrultusunda korona virüs ile mücadele dönemi içerisinde destek olmak amacıyla kefilsiz ve belgesiz kredi fırsatlarının sunulacağı bildirilmiştir. İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…

2020 kredi veren bankalar gündemimizde ki yerini almasıyla beraber pek çok vatandaşımız için birbirinden farklı şartlar ve koşullar aranmaktadır. Ancak yapılan kefilsiz ve belgesi kredi sunan bankalar artık bu koşullara bağlı kalmayacak ve pek çok vatandaşımız bu kredi olanaklarından yararlanma fırsatını bulabilecek. Böylelikle ev hanımları hem de serbest meslek mensupları kredi fırsatlarından yararlanma fırsatını bulmasıyla beraber pek çok vatandaşımız için kredi olanakları sunulmaya başlanmıştır. Yapılan bu uygulamalar sayesinde başvurularınızı üstelik internet üzerinden elektronik ortam ile beraber online olarak gerçekleştirebilir ve banka şubelerine gitmenize gerek kalmayacak. İşte kefilsiz şartsız kredi sunan bankalar…

CEPTETEB KEFİLSİZ KREDİ FIRSATI!


CEPTETEB bankası tarafından yapılan açıklamalar dâhilinde milyonlarca vatandaşımız için kefilsiz ve belgesiz kredi fırsatı sunulacağı bildirildi. 18 ve 65 yaş arasında bulunan vatandaşlarımızın faydalanabileceği bu kredi olanağı ile pek çok vatandaşımız için sevindirici haber sonunda geldi. Ancak bu kredi fırsatlarından yararlanmak için belirlenen en önemli unsur banka müşterisi olmanız bulunmaktadır. Başvuru işlemleri onaylanan bireylerin kredi miktarları anında hesabına yatırılacaktır.
  • 1.000- 50.000 TL arasında bir miktar çekebilirsiniz ve 3-36 ay arasında taksitlerle ödeme de yapılabiliyor.
  • Daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız bankanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
AKBANK KREDİ FIRSATLARINDAN ANINDA YARARLANABİLİRSİNİZ!

Akbank tarafından sunulan fırsatlar kapsamında kredi notu güzel olan bireyler için 40 TL’ye varan kredi olanakları sunulmaya başlanmıştır. Kredilerin onaylanması ile beraber başvuru yapmak isteyen bireyler elektronik ortam üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Kredisi onaylanan bireyler paralarını banka şubelerine gitmeden en yakın ATM üzerinden çekme fırsatını bularak kullanmaya başlamaktadır. Akbank müşterilerine özel olarak tasarlanan bu kredi fırsatları dahilinde milyonlarca vatandaşımız bu fırsatları değerlendirme olanağına sahip olabilmektedir.

YAPI KREDİ ANINDA KREDİ
  • Ön onaylı olarak limitinizin mevcut olması dâhilinde, limit miktarınız kadar kredi de kulla bilirsiniz. (Ön onay denilen durum gelir durumunuza göre belirlenmiş oluyor.)
  • Başvuru için Yapı Kredi Bireysel İnternet veya Mobil Şube üyesi olmanız gerekmektedir.
  • İlk ödemeniz için 3 aya varana kadar erteleme yapabilme şansına sahipsiniz. İsterseniz bankada açık olmuş olan kredilerinizi bir kredi altında birleştirebilirsiniz.
ING BANK MÜŞTERİLERİNE İHTİYAÇ KREDİSİ!

ING bank müşterilerine özel olarak tasarlanan kredi fırsatları dâhilinde pek çok vatandaşımız kredi olanaklarından yararlanarak bu zorlu süreç içerisinde rahat bir nefes alması amaçlanmaktadır. Banka müşterisi olan bireyler için sunulan bu fırsatlar karşısında yüzde 079 faiz oranı ile beraber kredi notu 1850 ve üzerinde olan bireyler bu fırsatları değerlendirme olanağına sahip olabilmektedir.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR