Bu Bankalara Borcu Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Berat Albayrak Sevindirici Haberi Verdi (Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, YKB, İş Bankası)

Bu Bankalara Borcu Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Berat Albayrak Sevindirici Haberi Verdi (Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, YKB, İş Bankası, QNB Finansbank, Denizbank, TEB, Garanti BBVA)

Bu Bankalara Borcu Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Berat Albayrak Sevindirici Haberi Verdi (Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, YKB, İş Bankası)
Yayın Tarihi: 20.04.2020 16:38:00

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, son dakika açıklaması yaptı. Bu bankalara borcu olanlara müjdeli haberi verdi. Berat Albayrak, sevindirici haberi Twitter üzerinden tüm vatandaşlara duyurdu. Tüm bankalara borcu olanlara karşı verilen haksız davranışların hesabı sorulacak dedi.

Bankalara borcu olan vatandaşa sevindirici haber genç ve girişimci Bakan Berat Albayrak’tan geldi. Bundan böyle tüm borcu olan vatandaşlar sevinebilecek. Bakan Albayrak, yayınladığı videoda bankalara borcu olan vatandaşlara seslendi. Fahiş kredi faizleri ve kredi borcu ertelemelerinde verilen fahiş kredi faizlerine karşı tepkisini ağır gösterdi. Bundan böyle hiçbir banka kredi borcu erteleme faizi işleyemeyecek. Bankalar hakkında açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, vatandaşların kredi erteleme faizi ödemesine izin vermeyecek. Tüm bankalara ilgili genelge gitti. Bundan böyle kredi borcu erteleme faizi işleyemeyecekler. Açıklamanın detayı haberimizde…

Kredi Ya Da Kredi Kartı Borcu Olanlara Müjdeli Haber Geldi!

Kredi kartı ya da kredi borçlarının ertelenip ertelenmediği tüm vatandaşlar tarafından merak edilen bir konu. Özellikle Korona virüs ile mücadele kapsamında işsiz kalan milyonlarca vatandaşımız ekonomik olarak güçlük çekiyor. Geçinmekte zorlanan tüm vatandaşlarımız kredi kartı borçlarını ve kredi borçlarının yapılanmasını ve faizsiz ertelenmesini istiyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalarda kredi ve kredi kartı borçlarında yapılandırılma yapıldı.

Bundan böyle bu üç bankadan yapacağınız kredi kartı ve kredi borcu ertelemeleri faizsiz bir şekilde gerçekleşecek. Kredi kartları ve kredi borçları ertelemeleri ile alakalı özel bankaların göstermiş olduğu zorluklara istinaden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklama yaptı: "Vatandaşımızın özel bankalarla yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Bu dönemde vatandaşa destek olmasını geçtik, mevduatını bozdurana, kredisini yapılandırmak isteyene fahiş maliyetler çıkarıldığını duyuyoruz. Bu asla kabul edebileceğimiz bir şey değildir. Bu konunun titizlikle üzerine gideceğimizi bilmenizi isteriz. Bu dönemde özellikle bu dönemde kimlerin özel bankaların avukatlığına savunduğunu görmenizi isteriz. Uluslararası kurumlardan yardım isteme, ülkeyi nereye götüreceği belli olmayan para basma söylemleri ile dertlerinin millet olmadığını gösterdiler." Dedi.


Hangi bankalar kredi borçlarını faizsiz erteleyecek? Kredi borcu erteleme nasıl yapılır? Kredi kartı borçları ertelendi mi? Tüm bu sorular hala vatandaşlarımızın sorduğu sorulardır. Özellikle Korona virüs sebebiyle işsiz kalmış vatandaşlarımızın zor günler geçirdiği ortadadır. Kredi kartı borcunu ödeyemeyen işsiz kalmış vatandaşımızın kendisini geçindirmekte zorlandığını ve kredi kartı borçlarının acilen yapılandırılması gerektiğini ifade eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bundan böyle tüm bankalarla alakalı işlemlerimizi daha sıkı alacağız dedi. Yapılan açıklamalar halkı sevindirirken özel banka yetkililerini üzdü.

Kredi Kartı ve Kredi Borçları Faizsiz Ertelenecek!

Kredi kartı ve kredi borcu olanlara müjde! Bundan böyle kredi kartı ve kredi borçlarınız faizsiz ertelenebilecek. İlgili bankalara başvurularınızı hemen yapabilir ve kredi, kredi kartı borçlarınızı faizsiz yapılandırabilirsiniz.

Hangi Bankalar Kredi ve Kredi Kartı Borçlarını Erteleyecek?

Biz de daha önceki haberlerimizde bankaların faizli kredi vade ötelemesi yaptığını aktarmıştık. Kredileri faizli erteleyen bankalar ise şu şekilde:
  • Ziraat Bankası
  • Halk Bank
  • Vakıfbank 
  • Garanti Bankası
  • İş Bankası
  • QNB Finansbank
  • Denizbank 
  • Akbank
  • Yapı Kredi Bankası
  • TEB
  • Eximbank
  • Emlak Katılım
  • Ziraat Katılım
  • Vakıf Katılım
 
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR