Bu hafta vizyona girecek olan bu 5 filmi kaçırmayın !

Bu hafta vizyona girecek olan bu 5 filmi kaçırmayın ! Bu hafta Türkiye'de vizyona girecek olan 5 sinema filmi izleyicinin beğenisine sunuldu. Vizyona girecek olan 5 filmin 3'ü yeri, 2'si yabancı olarak izleyicisini bekliyor. Bu hafta vizyona girecek olan filmler neler ?

Bu hafta vizyona girecek olan bu 5 filmi kaçırmayın !
Yayın Tarihi: 30.10.2020 09:19:00

Bu hafta vizyona girecek olan bu 5 filmi kaçırmayın ! Bu hafta Türkiye'de vizyona girecek olan 5 sinema filmi izleyicinin beğenisine sunuldu. Vizyona girecek olan 5 filmin 3'ü yeri, 2'si yabancı olarak izleyicisini bekliyor. Bu hafta vizyona girecek olan filmler neler ?

Sinema severlerin beğenisine sunulan 3'ü yerli 2'si yabancı olarak toplamda 5 film bu hafta vizyona girecek.



Nasipse Adayız

Ercan Kesal'ın yazdığı Nasipse Adayız filmi yine Ercan Kesal'ın yazdığı Nasipse Adayız eserinden sinemaya uyarlama yapılmıştır. Filmin yönetmen koltuğunda Ecran Kesal yer alıyor. Hem oyuncu hem senarist olan Ercan Kesal'ın ilk uzun metraj filmi "Nasipse Adayız" bu hafta vizyona girip izleyicinin beğenisine sunulacak.

Nasipse Adayız filminin konusu nedir diye soracak olursanız, İstanbul'da bir ilçenin belediye başkanlığına aday olmak isteyen bir adamı konu alıyor. Belediye başkanı olmak isteyen adamın yaşadıkları etrafında dönen Nasipse Adayız adlı filmde, filmin hem yönetmeni hem senaristi olan Ercan Kesal''ın yanında Ercan Kesal'ın eşi Nazan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu ve Muttalip Müjdeci gibi isimler de rol alıyor.

8. Boğaziçi Fim Festivali'nde de izleyicilerle buluşan yapım, 12-22 Kasım'da bu yıl 9'uncusu düzenlenecek "Uluslararası Mannheim-Heidelberg Film Festivali'nde" yarışacak.



Yakın Tehlike

Kriv Stenders'in yönetmenliği yaptığı "Yakın Tehlike" adlı film, Avustralya yapımıdır. 1966 yılında Vietnam Savaşı sırasında "Long Tan" isimli kauçuk plantasyonunda 2500'e yakın Vietnam askerine karşı büyük bir mücadele veren Avustralya ve Yeni Zelandalı fedakar, başarılı ve korkusuz 108 askerin hikayesini anlatıyor.

Yakın Tehlike, aksiyon ve dram türündedir. Filmin oyuncu kadrosuna bir bakacak olursak, Travis Fimmel, Alexander England, Toby Blome, Uli Latukefu ve Aaron Glenane yer alıyor.




Hashtag

Hashtag filmi Türk yapım bir filmdir. Filmin konusuna gelecek olursak, 6 sosyal medya fenomeni film çekimi için ıssız bir yere gidiyorlar. Film çekmek için bu ıssız yere giden sosyal medya fenomenlerinin başlarına gelenleri konu edinen "Hashtag" filminde Özüm Çakır, Burak Çoban, Ela Yörüklü, Ergülcan Akıncıoğlu ve Gülderen Güler rol alıyor.

Filmin türü, korkudur. Filmin yönetmenliğini Başaran Şimşek yapıyor.

Kabus Evi

Kabus evi filmi bu hafta vizyona girecek olup yabancı yapım olan filmler arasındadır. ABD yapımı olan korku ve gerilim filmi "Kabus Evi"nin yönetmenliğini Scott Beck ve Bryan Woods yapıyor. Ayrıca "A Quiet Place"  filminin senaryo ekibinde de Scott Beck ve Bryan Woods yer almıştı.

Oyuncu kadrosuna bakacak olıursak, Katie Stevens, Lauryn Alisa McClain ve Will Brittainyer rol alıyor. Kabus Evi korku filminin konusu; cadılar bayramında bir grup arkadaş bir korku evine gidiyorlar. Girdikleri yerin bir korku evinden fazlası olduğunu anlayan arkadaş grubu sonrasında başlayan hayatta kalma mücadelelerini anlatıyor.



Y. Köyü Ye'Cüc Me'Cüc

Bu haftanın vizyona girecek olan son filmi bir yerli korku filmidir. Batuhan Gündüz'ün yönetmenliğini yaptığı yerli korku filminin konusu, "Y. Köyü Ye'cüc Me'cüc" doğaüstü olayların yaşandığı iddia edilen bir köye gidip buradaki tecrübelerini kayıt altına alan üç arkadaşın gittikleri köyde başlarına gelen olayları anlatıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ise, hem yönetmen olan Batuhan Gündüz hem de filmde oyunculuk yapıyor. Batuhan Gündüz'ün dışında Onur Ertuş, Arif Kılıç, Mustafa Yıldız ve Burak Bican rol alıyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR