Buket Aydın Kanal D Ana Haberden kovuldu mu? Demirören grubundan ayrıldı mı

Kanal D Haber spikeri Buket Aydın Demirören grubundan kovuldu mu? Gündeme sürekli olarak Kemal Kılıçdaroğlu yaşadığı gülme kriziyle gelen Buket Aydın 40 programı dahil demirören grubuyla yollarının ayrıldığı iddia edildi.

Buket Aydın Kanal D Ana Haberden kovuldu mu? Demirören grubundan ayrıldı mı
Yayın Tarihi: 23.04.2019 14:49:00

Adını en çok CHP'nin yerel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu konuk ettiği programda duyduğumuz Buket Aydın, Kanal D ekranlarında görevine son verildi. Buket Aydın Demirören grubuyla yollarının ayrıldığı iddia edildi.

Buket Aydın kovuldu mu?

İzmir, İstanbul ve Ankara alacağız sözlerine gülmesiyle cevap veren Buket Aydın görevden alındı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Fatih Portakal rakip olamayan ve izlenmeleri geride kalan Buket Aydın'ın görevine son verildiği öğrenildi. Buket Aydın yerine görevi tekrardan Hurriyet yazarı Ahmet Hakan alacağı konuşuluyor.


Kanal D Haberi kim sunacak?

Kanal D haberi daha öncede kısa süreli sunan Ahmet Hakan yeniden sunacağı iddia ediliyor. Gelen kulis bilgilerinde ayrıca Buket Aydın'ın Kanal D ile değil Demirören grubuyla iplerin koptuğunu ve CNN turk  ekranlarında yayınlanan 40 programını da sunmayacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili Buket Aydın henüz bir açıklama yapmadı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR