Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin oğlu Karan objektiflerle tanıştı

Gözde çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in geçtiğimiz aylarda doğan oğulları Karan ilk kez görüntülendi. İşte Karan bebek...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin oğlu Karan objektiflerle tanıştı
Yayın Tarihi: 14.08.2019 12:33:00

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen tatile çıktı. Soluğu Bodrum'da alan ünlü çift gittikleri butik otelde havuz keyfi yaparken, oğulları Karan da bakıcısıyla anne babasını izledi. Böylece Özçivit çiftinin sır gibi sakladığı oğlu Karan ilk kez objektiflere takıldı.

İşte Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğlu Karan'ın ilk karesi



Havuz başında vakit geçiren ünlü çift zaman zaman kendilerini serin sulara bıraktı. Oğulları Karan ise içeriden onları izledi.



Burak Özçivit fotoğrafçılığa soyundu


Uzun zamandır objektiflerden uzak olan Fahriye Evcen, havuza girdikten sonra eşi Burak Özçivit'e poz verdi ve fotoğraflarını çektirdi. En güzel kareyi yakalamak için uğraşan yakışıklı oyuncu dakikalarca eşinin fotoğrafını çekti. 

Sosyal medyada gittikleri tatillerden ayrı paylaşımlar yapan ünlü çiftin bu fotoğrafları da nasıl çektiği böylece anlaşıldı.



Burak Özçivit'in halini gören ​sosyal medyaya koştu

Eşlerinin fotoğrafını çeken erkekler Burak Özçivit'in de kendileri gibi olduğunu görünce sosyal medyaya koştular. Özçivit için esprili yorumlar yapan sevenleri bunun her erkeğin başına geldiğini söylemeden edemedi. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR