Burgan Bank 500.000 TL İpotekli Kredi Kampanyası

Burgan Bank 500.000 TL ipotekli kredi başvurusu nasıl yapılır? Burgan Bank ipotekli kredi almak için şartlar nelerdir? İpotekli kredi başvurusu için Burgan Bank kimlere kredi imkanı vermektedir. Şimdi sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Burgan Bank 500.000 TL İpotekli Kredi Kampanyası
Yayın Tarihi: 5.02.2020 23:11:00

Burgan Bank 500.000 TL ipotekli kredi başvurusu nasıl yapılır? Burgan Bank ipotekli kredi almak için şartlar nelerdir? İpotekli kredi başvurusu için Burgan Bank kimlere kredi imkanı vermektedir. Şimdi sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Burgan Bank ipotekli kredilerde yeni bir kampanya başlattı. Uygun faiz oranları ile ipotekli kredi 500.000 TL’ye kadar verilmektedir. Ticari olanlar ticari kredi üzerinden, bireysel olanlarda bireysel ipotekli kredi üzerinden bu kredi başvurusunu yapabilirler. Yeni oluşum içinde olan ve yüksek krediler veren bu bankadan sizde ipotek vererek istediğiniz kadar krediyi alabilirsiniz. Ayrıca bankalardaki tüm borçlarınızı tek bir yere toplayabilirsiniz. Bu kredi ise ipotekli borç kapatma kredisi olarak geçmektedir. Şimdi sizlere bu bankadan hangi şartlarda kredi alabilirsiniz bunun hakkında bilgiler verelim.

BURGAN BANK 500.000 TL İPOTEKLİ KREDİ ŞARTLARI

Bu krediyi almak istiyorsanız öncelikle bir ipoteğinizin olması gerekmektedir. Banka gayrimenkul ipoteği üzerinden başvuru yapmanıza imkan verecektir. Arsa veya dükkan ipoteklerinde değerli olmama durumunda değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu bankanın ipotekli kredisinde diğer bankalardan ayıran bir özellik ise başkanın adına olan tapuyu da bu bankaya ipotek olarak verebiliyorsunuz. Eğer kişi kabul ederse ve imza atarsa ipotekli kredi almak için banka başkanın üzerine olan tapuyu da kabul etmektedir.


Burgan Bank üzerinden ipotekli kredi almak için ekspertiz değeri üzerinden işlem yapacağınızı da söylemek istiyoruz. Verdiğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin %50’sine kadar 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. 500.000 TL kredi almanız için 1 milyon değerinde ekspertiz değeri olan bir gayrimenkul vermeniz gerekmektedir.
Başvuru yapacak olan kişilerin ayrıca önemli olan bir durumu da gelir belgesi olacaktır. Gelir belgesi alacakları kredinin tutarını karşılaması gerekiyor. Ayrıca banka sizden kefil de isteyebilir. Evli olan ve kredi başvurusu yapan kişilerin de ayrıca eş rızası gerekiyor. Eş rızası olmazsa maalesef kredi başvurusu yapamazsınız.

KREDİ NOTU ÖNEMLİ Mİ?

Bankadan kredi başvurusu yapacak olan müşteriler için kredi notu önemi fazla yoktur. Banka siz başvuru yaptığınız zaman çalışma durumunuza ve kredi skorunuza bakacaktır. İpotek vereceğiniz için bankadan kredi notunuz düşük olsa da para alabilirsiniz. Ama eğer bankalardan dolayı icralık bir durumunuz varsa bu kredi başvurunuzun olumsuz olacağını söylemek istiyoruz. Çünkü sistemsel olarak kara listede olduğunuz için bankalar sizlere kredi vermeyeceklerdir.

İPOTEKLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Burgan bank ipotekli kredi başvurusu, başvuru evrakları ile birlikte en yakın banka şubesinden yapılmalıdır. İnternet üzerinden veya SMS ile ipotekli kredi alamazsınız. Bankaya giderken kimlik, gelir belgesi ve ipotek edeceğiniz tapunun fotokopisi ile tapudan alınacak borcu yoktur kağıdını bankaya götürmeniz gerekmektedir. Başvuru yaptıktan sonra krediyi genel müdürlük değerlendireceği için 1-2 gün işlem süresi sürecektir. Bu süre içinde banka size olumlu olumsuz yanıt verecektir. Eğer krediniz onay alırsa tapu işlemleri başlayacak ve banka verdiğiniz ipoteğe haciz koyarak size parayı verecektir.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR