Çağatay Ulusoy'un Başrolde Olduğu The Protector İsimli Dizi Neden Ertelendi?

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'den hayal kırıklığı. Netflix diziyle ilgili önemli bir karar alarak yayın zamanını erteledi. Peki Netflix Çağatay Ulusoy'lu The Protector isimli Türk dizisini neden erteledi? Dizi ne zaman yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy'un Başrolde Olduğu The Protector İsimli Dizi Neden Ertelendi?
Yayın Tarihi: 1.10.2018 12:28:00

Yer aldığı "İçerde" adlı diziyle yıldızını parlatan Çağatay Ulusoy,Netflix'in ilk Türk dizisinde Ayça Ayşin Turan,Hazar  Ergüçlü gibi isimlerle birlikte yer alıyordu.



Mart ayında birinci sezonun çekimlerine  başlanan dizi, eylül ayında yayına girecekti.Ancak alınan bilgilere göre, Netflix yetkilileri dizinin yönetmenliğini yapan Can Evrenol'un çektiği,ilk beş bölümü beğenmedi.Dizinin büyük bir kısmı çöpe giderken aynı zamanda yeni yönetmen arayışlarına girildi.




Umut Aral ve Gönenç Uyanık'ta karar veren Netflix yetkilileri, dizinin bazı sahnelerini tekrardan  çektirdi. Sahneleri yeniden çekilen ve kurgulanan  dizinin bütçesi arttı ve aynı zamanda yayın tarihi ertelendi.

The Protector

N. İpek Gökdel’in 2016 yılında keleme aldığı Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitabından esinlenerek yazılan dizide İstanbul’a eğitim için gelen Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Hakan karakteri merkeze alınıyor. İstanbul’un koruyuculuğu, yani son muhafızlığı bu üniversiteli sıradan çocuk Hakan’a verilir. Hakan geçmişten gelen bu tehlikeyi öğrenip ülkesini koruması gerektiğini öğrendiğinde başta çok zorlansa da 500 yıl öncesine dayanan, Yavuz Sultan Selim’in Denizli’li dokumacı tarafından dokunan ikiz gömleğini giyecek, bu ona süper kahraman yapacak gücü verecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR