Çalışanlara ve Emeklilere Üçlü Kazanç Sistemi! 2375 ile 4500 Lira Ödeme Yapılacak

Çalışanlara ve Emeklilere üçlü kazanç. Mart ayıyla birlikte Emekliler, Nisan ve Mayıs aylarında Çalışanları mutlu edecek gelişmeler. Çalışanlara ve emeklilere ödeme geliyor. Çalışanlara ve emeklilere 2375 TL ile 4500 TL arasında ödeme yapılacak. İşte yapılacak o ödemelerin sistemi.

Çalışanlara ve Emeklilere Üçlü Kazanç Sistemi! 2375 ile 4500 Lira Ödeme Yapılacak
Yayın Tarihi: 3.04.2020 22:35:50

Çalışanlara ve Emeklilere üçlü kazanç. Mart ayıyla birlikte Emekliler, Nisan ve Mayıs aylarında Çalışanları mutlu edecek gelişmeler. Çalışanlara ve emeklilere ödeme geliyor. Çalışanlara ve emeklilere 2375 TL ile 4500 TL arasında ödeme yapılacak. İşte yapılacak o ödemelerin sistemi.

Uzaktan Eğitim Geliyor

Uzaktan eğitim denince aklınıza ne geliyor? Çevrenizdeki insanlardan en sık duyduğunuz şeylerden biri, imkânları olmadığından dolayı eğitim hayatlarını yarıda bırakmalarıdır. Küçük yaştan beri çalışmakta olan pak çok insanın en çok üzüldüğü şeylerden biri eğitimlerini tamamlayamamış olmalarıdır. Belki de siz de zorunlu sebeplerden dolayı eğitiminizi yarıda bırakmış kişilerden birisiniz.

Eğitim- öğretim hayatınıza iş hayatına erken atılmak ya da ekonomik nedenlerden dolayı istemeden ara vermek zorunda kalsanız da artık bu isteğinizin yerine getirebilirsiniz. Hem de kaç yaşında olursanız olun ya da ne zaman eğitiminizi yarıda bırakmış olursanız olun. Uzaktan Eğitim için maaş düşmesi yaşamadan gidişin önü açılıyor.

UZAKTAN EĞİTİM ile SAĞLADIĞI AVANTAJLARI

Zaman ve mekâna bağlı kalmadan eğitim imkânı veren uzaktan eğitim, öğrencinin ve her dersin öğretim görevlisinin, kampüse ya da üniversiteye gelmesine gerek duyulmadan, derslerin işlendiği bir teknik sistemdir.

​Tamamen bilgisayarlar aracılığı ile sanal ortamda, görüntülü, sesli ve canlı olarak, dersler işlenir ve katılımcı öğrenci istediğinde bu dersleri tekrar izleme imkânına da sahiptir. Uzaktan eğitim, kaliteden ödün vermeyen, öğrencinin eğitim ihtiyaçlarını üstün tutan, yenilikçi bir eğitim sistemidir.

Uzaktan Eğitimin Avantajları

Özellikle çalışanların, belli bir işi sayesinde bir düzen kuranların ve bulundukları yerden ayrıldıklarında iş kaybı yaşayacakların en çok tercih ettiği, öğrenciye odaklanan bir eğitim sistemidir. Öğrenciler, eğitim almak adına, örgün öğrencilerin aksine 7/24 ulaşım imkânına sahiptir.
  • Bedensel engelli öğrenciler evlerinden çıkmaya gerek duymadan derslere katılabilir.
  • Çalışan öğrenciler işinden geri kalmadan, vakit buldukça derslere katılabilir.
Belirttiğimiz gibi 7/24 derslere katılma durumu mevcuttur.
  • Askerlik ve evlilik gibi sebeplerden dolayı eğitimlerine ara vermek zorunda kalanlar
için, eğitimlerine devam etme imkânı tanınır.
  • Barınma, ulaşım ya da yemek gibi ek ihtiyaçlar için masraf yapılmasına gerek kalmaz.
  • Uzaktan eğitim ,geniş öğrenci kitlesine ulaşılır ve zaman-mekân bağımlılığı yoktur.
  • Dersler bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşılması açısından, gelişmiş teknolojik araçlarla
Hocaların iletişimi da dâhil edilerek işlenmektedir. Uzaktan eğitim sistemi, çalışan kişilerin ya da iş sahiplerinin mevcut düzenini değiştirmeden eğitim imkânı verir. Örgün öğretimin dezavantajları, uzaktan eğitimde avantaja dönüşmektedir.


Uzaktan eğitimde, yurt kiralama, konaklama ya da gıda harcamaları gibi harcamaları bulunmaz. Sadece sınavlara girilirken yol masrafı yapılmaktadır.
Bedensel engelliler için ulaşım sorunu olmadan, evlerinden eğitim imkânı sağlanmaktadır. Yüz yüze sınavlar sırasında ise engelli öğrenciler için kolaylık sağlanmaktadır.

Kişiler bir işte çalışıyor ise ya da kendi kurdukları işin başında ise, eğitim hayatı boyunca, iş hayatında aksama olmaz ve mevcut düzen bozulmamaktadır.

Uzaktan eğitimde, başka bir ile yerleşmek gibi bir sorunda olmayacağından, kişilerin işlerini değiştirmeleri de gerekmeyecektir.
Uzaktan eğitim öğrencileri, üniversite talebesi ise üniversitenin sağladığı haklardan yararlanmaktadır. Bunlar öğrenci kimliği taşımak ve spor-kültür etkinliklerinden yararlanmak gibi haklardır.

Bazı üniversiteler uzaktan eğitim sisteminde vize sınavlarını internet, final ve varsa bütünleme sınavlarını, her ilde belirlenen eğitim kurumlarında yüz yüze yaparken, bazı üniversitelerde ise tüm sınavlar yüz yüze yapılmaktadır.

Uzaktan eğitim -öğretim imkânı sağlayan kurumların eğitim kalitesi ile örgün öğretim öğrencilerinin gördüğü eğitimin kalitesi arasında bir fark yoktur. Tek fark öğrencinin kampüste derse girme zorunluluğunun olmamasıdır.

Uzaktan eğitimle birlikte maaşlarda düşme olmadan gitme yolu açılıyor. Çalışanlar içinde Mart ayı çok büyük gelişmelere ev sahipliği yapıyor.

Son olarak Emeklilerle başlaylım!

Bu yılın başında maaşlarını alan emekliler maaşlarının geri kalanını Temmuzda alacak. Maaşların yanı sıra promosyon ve bayram ikramiyeleri de verilecek. Emeklilerin cebine 2375 ile 4500 lira ek gelir gelecek.
             
Emekliler için promosyon önemlidir. SGK, bankalarla promosyon için Şubat 2017’de protokol imzaladı. Protokolün 3 yıllık taahhütleri dolmak üzere. Bunun üzerine bankalar harekete geçti.
             
Bankalar emeklilere 375 ile 450 lira arası promosyon veriyor. Bazı bankalar 1 ya da 2 ürününü kullanan emeklilere 1250 lira veriyor. Bazı bankalar 10 emekli yakınını getirenlere 2500 lira veriyor.


        
Bayram ikramiyesi bu yıl fiyatlarda artış olmazsa 1000’er lira verilecek.
Ramazan Bayramı ikramiyeleri 18-22 Mayıs’ta verilecek. Kurban Bayramı ikramiyeleri 27-30 Temmuz ‘da verilecek.
               
Promosyonda taban fiyatı artışı gündemde. Taban fiyatları birkaç günde belli olacak.
            
Emekliler de bayram ikramiyelerinin artmasını istiyor. Eğer enflasyon artışı olursa bayram ikramiyesi 1118 lira, yeniden değerleme artışı olursa ikramiye 1225 olacak.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR