Cami önünde şampanya açma görüntüleri olay oldu! Çamlıca camii mi başka cami mi?

23 Haziran İstanbul seçimlerini kazananı Ekrem İmamoğlu oldu. Bazı vatandaşlar Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimin ardından sevinç gösterlerine başladı. Bu gösterilerden birinde bir cami önünde şampanya patlatılması gündeme oturdu ve büyük tepki topladı!

Cami önünde şampanya açma görüntüleri olay oldu! Çamlıca camii mi başka cami mi?
Yayın Tarihi: 24.06.2019 19:21:00

Sosyal medyada yayılan bir videoda, seçim sonuçlarını kutlamak isteyen bir kişi, kutlamaların olduğu bir anda, camiinin de arka planda yer aldığı şekilde içki şişesiyle sevinç yaşadı. "Şampanya" patlatan kişi, sosyal medyanın gündemine otururken bir anda tepki yağdı! İlk etapta kullanıcılar "Çamlıca camii önünde şampanyalı kutlama" haberleriyle karşılaşsa da buranın Maltepe Merkez Camii önundeki meydan olduğu da iddia ediliyor.

Maltepe Merkez Camii önundeki meydanda kutlama için toplanan vatandaşlar arasında bir kişinin böyle bir kutlamaya girişmesi sosyal medyayı da salladı! Sosyal medyadan bu kişiye tepkiler yağdı! Kutsal bir cami önünde içkili kutlamayla ilgili kullanıcılar tepki gösterdi. Öte yandan kimileri de camiden çok çok uzakta olduğunu savunarak bu gözle bakılmaması gerektiğini savundu! 

"CAMİ ÖNÜNDEKİ" KUTLAMA SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Cami önünde yaşanan sevinç gösterilerinin ardından sosyal medya ikiye bölünmüş durumda! Kimileri bunu saygısızlık olarak görürken kimileri de camiden çok çok uzakta olduğunu savunarak böyle bir şey olmadığını savunuyor. Ancak böyle bir görüntünün oluşması genel olarak tepkiyle karşılandı! 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR