Can Kırıkları'nda tehlike çanları çalıyor, final kapıda

ATV'nin yeni başlayan dizisi Can Kırıkları, dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat reytingleri bir hayli kötü olan dizi adeta uçurumun kenarında...

Can Kırıkları'nda tehlike çanları çalıyor, final kapıda
Yayın Tarihi: 23.10.2018 13:42:00

ATV'nin yeni başlayan dizisi Can Kırıkları için Pazartesi akşamı seçilmişti. Fakat oldukça güçlü rakipleri Söz, Çukur ve Yasak Elma karşısında reyting listesinde oldukça aşağılarda kalan dizi, bir türlü durumu toparlayamıyor.

Başrollerini Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, Funda Eryiğit ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı dizi, 3 haftadır ekranlara geliyor. Aslında güçlü bir oyuncu kadrosu ve iyi bir hikayesi olan dizi ne yazık ki izleyicilere tercihlerini değiştirtemedi. Bu durumun reytinglere yansıması da diziyi uçurumun kenarına itiyor.

Can Kırıkları, 2. bölümüyle Total grubunda 2.78 reyting ve 6,3 izlenme payı sonrası 14. olmuştu. Dizinin 22 Ekim tarihindeki 3. bölümü ise 2.48 reyting ve 5.55 izlenme payı ile 18. sırada yer aldı. Yani dizi yine bir düşüş sergiledi.


AB grubunda ise 2.24 reyting ve 5.21 izlenme payı ile 15. sırada kendisine yer bulan Can Sıkıntıları dizisi, 22 Ekim tarihinde ise 2.55 reyting ve 5.76 izlenme payı ile 16. sırada yer aldı.

Durumu pek de iç açıcı olmayan dizi, daha ne kadar ekran macerasına devam edebilecek merak ediliyor. 

Neler olacağını, dizinin final yapıp yapmayacağını önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR