Caner Erkin ile Asena Atalay'ın velayet davasında hakim isyan etti

Caner Erkin'in oğlu Çınar'ın velayetini almak için eski eşi Asena Atalay'a açtığı velayet davasına duruşma hakiminin "Çınar’ı Allah iki taraftan da kurtarsın" yorumu damgasını vurdu.

Caner Erkin ile Asena Atalay'ın velayet davasında hakim isyan etti
Yayın Tarihi: 13.10.2017 18:53:00

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in, oğlu Çınar Erkin'in velayetinin eski eşi Asena Atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı dava İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülmeye devam edildi. Asena Atalay'ın avukatıyla birlikte katıldığı duruşmada Caner Erkin'i avukatları temsil etti.

Duruşmada ilk olarak, Çınar'ın boş zamanlarında gittiği özel bir aile kulübü eğitmeni olan Kübra Güleryüz'ün ifadesi alındı. Çalıştığı sürece ilişkin konuşan Güleryüz, "Çınar okula gitmediği günler ve boş zamanlarda bakıcısı Leyla Hanım tarafından çalıştığım kuruma getirilirdi. Caner Bey haftanın 2-3 günü gelir Çınar ile oyunlar oynardı. Asena Hanım ise çalıştığı süreçte yalnızca 3 kere geldi. Bir keresinde Asena Hanım'ın, Çınar’ın bakıcısını arayarak, 'Leyla, bugün Çınar sende kalsın ama kimseye söyleme' dediğini telefondan duydum" şeklinde konuştu.

Caner Erkin'in sinema işletmecisi olan ablası Pınar Demirtaş ise, "Caner boşanırken, eski yaşantısına devam etmemesi koşulunda Çınar’ın velayetini Asena’ya vermişti. Evliliklerinin bitme nedeni ihanetti. Çınar, tatilde yanımıza geldiğinde benim çocuklarımla oynadığımı gördüğünde dahi şaşırıyordu" diyerek, yeğeninin mutlu bir aile ortamında yetişmesini istediğini belirtti.

"ÇINAR'I ALLAH İKİ TARAFTAN DA KURTARSIN"

Duruşma boyunca sık sık sözlü atışmalar ve gerginlikler yaşandı. Tarafları söz almadan konuşmamaları konusunda uyaran hakimi, seslerin tekrar yükselmesi sinirlendirdi. Duruşmaya damgasını vuran asıl olay ise hakimin, "Çınar’ı Allah iki taraftan da kurtarsın, benim anladığım budur" yorumu oldu.


Çınar Erkin'in bakıcısı Leyla İsmailova'nın, Çınar'ı Asena Erkin'in isteği üzerine zaman zaman kendi evine götürdüğünü söylemesi üzerine salon yine gerildi. Atalay ve Erkin'in avukatlarının tekrar başlayan sözlü atışmaları üzerine hakim duruşma salonunu terk etti.

CEMRE KEMER DE İFADE VERDİ

Hakimin yeniden salona gelmesi üzerine duruşmaya devam edildi. Dağılan 'Hepsi' grubunun solistlerinden Cemre Kemer de gözleme dayalı bilgilerini aktardı. Tanık Cemre Kemer, "Çınar’ın veli toplantısı vardı. Asena’ya eşlik ettim. Hocaları Çınar’ın başarılı bir öğrenci olduğunu söylediler. Rehber öğretmen, Çınar’ın “Babam beni gelip görmüyor, beni artık eskisi gibi sevmiyor’ dediğini söyledi" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Asena Atalay gözyaşlarını tutamadı.

Direk dansı konusuna da değinerek olayın Caner Erkin ile beraber gerçekleştiğini belirten Kemer, "Asena’nın direk dansı yaptığı bayağı gündem olmuştu. O zaman evliydiler. Hatta Caner bile direk dansını denemişti. O kursa da Caner ile birlikte gittiklerini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR