Canevim Dizisi Oyuncu kadrosu oyuncuları konusu ne ATV

Canevim Dizisi oyuncuları ve oyuncu kadrosu. ATV yeni dizisi Canevim oyuncu kadrosu ve oyuncuları merak ediliyor. Canevim dizisi kadrosunda kimler var. ATV Canevim dizisi tanıtımı.

Canevim Dizisi Oyuncu kadrosu oyuncuları konusu ne ATV
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:50:00

ATV ekranlarının yepyeni dizisi Canevim, izleyiciler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Canevim dizisinin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var, Canevim dizisinin konusu ne, senaryosu? Soruları sorulmaya başlandı. Canevim dizisi oyuncuları ve kadrosunu bu yazımızda detaylı olarak inceleyeceğiz. İddialı dizi yeni sezonda yaz boyunca ATV ekranlarında olmaya devam edecek. İşte Canevim dizisi oyuncuları ve dizinin konusu...

Yakında ATV ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor! Yepyeni dizinin adı Canevim... Canevim dizisinin yapımcısı ve yönetmeni belli oldu! Koliba Film yapımcılığında hazırlanan ve kısa sürede başlayacak ATV'nin yeni dizisi Canevim, kadın ve erkek başroller için bir süredir görüşmeler yapıyordu! Sonunda bu görüşmeler de sona erdi ve dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Dizi henüz yayınlanmadan izleyiciler Canevim dizisini araştırmaya başladı. Canevim dizisinin oyuncu kadrosu ve senaryosu, konusu merak edilmeye daha şimdiden başlandı.

CANEVİM DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Adnan Güler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Canevim dizisi, kısa bir süre içinde ATV ekranlarında olacak. Dizinin senaristleri ise Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda Damla Yılmaz, Aras Aydın, Bedia Ener, Zuhal Gencer ve Rıza Akın gibi isimler yer alıyor. Damla Yılmaz dizide Ceylan rolünde yer alacak. Genç kadın başrole yine genç erkek başrol oyuncusu Aras Aydın Maraz Ömer rolüyle eşlik edecek. Dizide Bedia Ener, Zuhal Gencer ve Rıza Akın gibi deneyimli usta oyuncular da rol alıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR