Carlos Carvalhal: Beşiktaş'ta Kulüp Yönetilemiyordu

Şu sıralar İngiltere Premier Lig takımlarından Swansea City'i çalıştıran Carlos Carvalhal, Daily Mirror'a verdiği ropörtajda, eski takımı Beşiktaş'taki günleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Carlos Carvalhal: Beşiktaş'ta Kulüp Yönetilemiyordu
Yayın Tarihi: 26.03.2018 12:24:00

2011-2012 sezonunda Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal, şu sıralar görev yaptığı Swansea City'de önemli işlere imza atıyor. Takımı küme düşme potasındayken, 14.sıraya yükselten Carvalhal, İngiliz basınının dikkatini çekmiş durumda. Daily Mirror ile yaptığı ropörtajda Beşiktaş'ta yaşadığı günlere de değinen Portekizli çalıştırıcı, Türkiye'de geçirdiği zaman için, "Kariyerimin en çılgın günleri" ifadelerini kullandı.

Portekizli çalıştırıcı, "Beşiktaş'taki işim kolay değildi. Bana ait olmayan bir ekiple çalıştım. Benden önceki teknik direktör hapisteydi. Yönetim deseniz o da yoktu ve insanlar dört aydır maaş alamıyordu. İstanbul'a ilk geldiğimde Sporting Lizbon'daki deneyimime rağmen kimse beni tanımıyordu. Herkes 'Kim bu adam?' diye soruyordu. Kendi ekibimi kulübe getirmeye çalıştım ancak bu mümkün olmadı." sözleriyle Beşiktaş'ın doğru bir biçimde yönetilemediğini ifade etti.



Siyah Beyazlılar ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarılarından ve taraftarlardan bahseden Carvalhal, "Avrupa Ligi'nde ilk defa bir Türk takımı grubunu lider bitirdi. Bu, fantastik bir başarıydı. O andan itibaren herkes adımı haykırmaya başladı. Türkiye'de çok güzel şeyler yaşadım. Maaşlarımızın ödenmemesi ciddi bir sorundu ancak çok büyük bir kulüpteydik ve taraftarlara saygı duyduğumuzdan takımda kaldık." sözleriyle ropörtajını tamamladı.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR