Carlos Vela attığı gol günlerce konuşulur! İbrahimoviç efsane golünün 15. yıl dönümünde

Amerikan MLS futbol liginde Carlos Vela harika bir gole imza attı! Carlos Vela muhteşem golü izle. MLS liginde forma giyen yıldız oyuncu Carlos Vela, dün gece attığı golle futbol severleri mest etti. Carlos Vela golü çok konuşulur, yılın golü olabilir! Carlos Vela golünü sizler için hazırladık...

Carlos Vela attığı gol günlerce konuşulur! İbrahimoviç efsane golünün 15. yıl dönümünde
Yayın Tarihi: 22.08.2019 12:17:00

Amerikan MLS liginde forma giyen yıldız futbolcu Carlos Vela, takımı Los Angeles FC forması altında çıktığı San Jose Earthquakes maçında harika bir gole imza attı! Geceye damgasını vuran Carlos Vela, attığı golle Maradona'yı hatırlattı! Ev sahibi Los Angeles FC, San Jose maçını farklı kazanırken maça damgasını vuran Carlos Vela oldu!

CARLOS VELA'DAN HARİKA GOL! ÇALIMLADI ÇALIMLADI GOLÜNÜ ATTI

Türkiye saatiyle dün gece oynanan Los Angeles FC - San Jose Earthquakes maçının 6. dakikasında Diego Rossi, 17 ve 41. dakikalarında ise Carlos Vela, ev sahibi adına skoru 3-0'a getirdi. 


Carlos Vela'nın 41. dakikada bulduğu gol futbol severlere mükemmel bir resital sundu! Carlos Vela, 41. dakikada Los Angeles FC adına harika bir gole imza attı ve futbol severleri mest etti! 

CARLOS VELA HARİKA GOLÜ İZLE 



Carlos Vela, ceza sahası dışından aldığı topu hızlı ve seri adımlarla içeri kat ederek ağlarla buluşturdu. Attığı çalımlar ve hatta kaleciyi de çalımlaması sonucu topu adeta kaleye kadar "sokması" futbol severleri heyecanlandırdı! Maçın spikeri Carlos Vela'nın 41. dakikada attığı bu harika golle kendinden geçti! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR