Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 17 Ocak var mı yok mu

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Çarpışma son olarak 6. bölümüyle ekranlara geldi. İki haftadır yayınlanmayan Çarpışma sezon arası verdi. Peki Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 17 Ocak var mı yok mu? Çarpışma 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 17 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 16.01.2019 00:16:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ın paylaştığı Çarpışma son olarak 6. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 6. bölümün ardından Çarpışma sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmedi. Peki Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 17 Ocak var mı yok mu? Çarpışma 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Veli'yle Kadir Adalı arasındaki sırların açığa çıktığı Çarpışma 6. bölüm herkesten takdir topladı. Fakat Çarpışma 7. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 17 Ocak var mı yok mu? Çarpışma 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası perşembe akşamlarının sevilen dizisi Çarpışma'yı da etkiledi. Peki Çarpışma 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çarpışma 17 Ocak var mı yok mu? Çarpışma 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ne yazık ki Çarpışma 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çarpışma 17 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam Show TV ekranlarında olmayacak. Peki Çarpışma 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Çarpışma 7. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Çarpışma 17 Ocak akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olmayacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR