Çarpışma 9. bölüm efsane olacak! Kadir Adalı annesine kavuşuyor

Show TV'nin çok sevilen dizisi Çarpışma'nın 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle çıtayı biraz daha yükselten Çarpışma dizisinin 9. bölümü efsane olacak. Çünkü Kadir Adalı annesine kavuşuyor. İşte detaylar...

Çarpışma 9. bölüm efsane olacak! Kadir Adalı annesine kavuşuyor
Yayın Tarihi: 3.02.2019 00:51:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma'nın 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kadir Adalı annesini bulacak mı?

Kadir ve Zeynep’in, Kadir’in annesinin yaşadığını düşündükleri eve gittiklerinin anlaşıldığı Çarpışma 9. bölüm fragmanı izleyenleri bir hayli heyecanlandırdı. Peki Kadir Adalı annesini bulacak mı?

Öte yandan Çarpışma 9. bölüm fragmanında Kadir Adalı'nın kapıyı açan kadına "Sen osun değil mi? diye sorması, Kadir Adalı'nın annesine kavuşacağı sinyallerini vermiş oldu. Peki Kadir Adalı annesini bulacak mı?



Çarpışma dizisine Kadir Adalı'nın annesi Asiye Karaca olarak dahil olan Şebnem Sönmez, geçtiğimiz hafta ilk kez ortaya çıkmıştı. 


Çarpışma 9. bölüm fragmanında da Asiye Karaca'nın "Benim oğlum ölmedi, bir gün bu kapıyı çalacak..." demesi Kadir Adalı'nın annesine kavuşma ihtimalini iyice güçlendirdi. Peki Kadir Adalı annesini bulacak mı?

Bu sorunun cevabını henüz bilemiyoruz ama Çarpışma 9. bölüm fragmanındaki bu sahnelerle iyice heyecanlanan izleyiciler ise yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı.

Çarpışma 9. bölümüyle 7 Şubat Perşembe akşamı Show TV'de!

Videodan Çarpışma 9. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Çarpışma 9. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR