Çarpışma'da herkes aynı soruyu soruyor Veli Kadir'i nereden tanıyor

Show TV'nin geçtiğimiz hafta başlayan yeni dizisi Çarpışma dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu anların yaşandığı bölüm yine çok beğenildi.

Çarpışma'da herkes aynı soruyu soruyor Veli Kadir'i nereden tanıyor
Yayın Tarihi: 30.11.2018 16:49:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın paylaştığı dizide dün akşam ilginç anlar yaşandı.

Ay Yapım imzalı Çarpışma'nın yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın otururken, dizinin senaryosunu Ali Bilgin kaleme alıyor.

Hikayenin ve karakterlerin yavaş yavaş oturduğu dizide Kadir, Veli ve Zeynep'in arasındaki bağlantılar herkesi şaşırttı.

​Kadir ile Zeynep’in de geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirdi.




Bölümün final sahnesinde, polisler Zeynep'i banka soymak suçundan karakola götürürken Kadir ortaya çıktı ve Zeynep'i aldı. Kadir, Zeynep'e "Ben kızını bulmadan bir yere gidemezsin" dedi.

İşte tam o anda mendil satan bir çocuk Kadir’e bir kolye uzattı. Kadir kolyeyi görünce geçmişe gitti ve Veli'yle yaşadıklarını hatırladı. Yolun kenarından Kadir ve Zeynep'i izleyen Veli ise Kadir'le birlikte öleceğini söyledi.

Hal böyle olunca izleyenlerin de aklına "Veli, Kadir’i nereden tanıyor?" sorusu geldi. Henüz bilemiyoruz ama bu sorunun cevabını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR