Çarpışma'nın ilk bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ adeta oyunculuğun kitabını yazdı

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Çarpışma dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu ise olay oldu.

Çarpışma'nın ilk bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ adeta oyunculuğun kitabını yazdı
Yayın Tarihi: 23.11.2018 09:34:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Onur Saylak'ın paylaştığı Çarpışma dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma'nın yönetmen koltuğunda da Uluç Bayraktar oturuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun yıllar sonra ekrana döndüğü proje ise ilk bölümüyle çok beğenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kadir Adalı, polis memuru olmasının yanı sıra bir takımın da amigosuydu. Karısını ve kızını ilk kez bir maça götürmenin heyecanını yaşıyordu ama korkunç bir olayla hayatı değişti.




Maç sırasında statta yapılan terör saldırısında karısını ve kızını kaybettiği sahnede ise Tatlıtuğ adeta devleşti.

Uzun süredir bu kadar gerçekçi bir sahne ve oyunculuk görmediklerini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, sosyal medyayı salladı.

"Kıvanç Tatlıtuğ oynamıyor resmen şov yapıyor!", "Özlemişiz seni!", "Pek de bir şey denmez bu sahnenin üstüne...İyi ki... Kıvanç Tatlıtuğ!", "Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu övecek yeterli bir cümle bulamıyorum, resmen yaşıyor adam rolü!", "Ne sahneydi ama, gel de etkisinden çık şimdi!", "Uzun zamandır izlediğim en iyi en gerçekçi sahne. Çekenin oynayanın emeğine sağlık!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu sahnelerin etkisinden çıkamadı.

İlk 10 dakikasında da Twitter'da TT olan dizi, Perşembe'yi adeta çarptı!
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR