Cartier Déclaration

Cartier Parfümörü Mathilde Laurent, Cartier Déclaration’ın ortaya çıkışından 20 yıl sonra, aynı isimdeki parfümü ile erkekler için yepyeni bir deneyim sunuyor. Cartier Déclaration’ın yeni kokusu ve şişesi, keskin bir kontrasta vurgu yapıyor; kokunun zarafeti ve yoğunluğu artıyor.

Cartier Déclaration
Yayın Tarihi: 11.01.2018 15:54:00

Jean-Claude Ellena tarafından 1998’de ortaya çıkan Déclaration Eau de Toilette, bir kuşağa damgasını vurdu, bu çarpıcı ve avangart koku, adeta imza bir parfüme dönüştü. Cartier parfümlerine ilk kez eklenen taze kakule ve odunsu notalar, birbirleriyle şimdi bu yeni parfümde olağanüstü bir ittifak kuruyor. Oldukça baharatlı ve odunsu olan bu maskülen ve cüretkar parfüm, yepyeni bir koku ailesini de ortaya çıkartıyor.




Bu, Mathilde Laurent’ın, bugün yeni parfümüyle onurlandırdığı bir kült koku. Taze, modern ve yoğun bir his veren parfümün, eau de toilette seçeneğinde güçlü sedir notaları yerine yoğun oryantal notalarla bir araya gelen odunsu tonlar dikkat çekiyor.

Cartier Déclaration, saf duyguları yoğun bir halde sunuyor. Hem doğal hem de içgüdüsel olarak kendine güveni ve sofistike bir tarzı ortaya çıkartıyor. Yirmi yıl sonra daha maskülen, modern ve dikkat çekici bir forma sahip şişesiyle ortaya çıkan Déclaration, kendi mirasını güçlendiriyor. Sofistike ve iddialı tarzı, sıcak ve derin tonlarıyla yoğunluğu yakalıyor.



Şişe, maskülen ve değerli kavramı arasında bir köprü kuruyor; bir yanda camdan bir heykel formundaki şişenin gücü, diğer yanda ise ince ayrıntılar ve Maison’un ünlü saatlerinde kullanılan yuvarlak ve kurma kollarından esinlenilen metal ayrıntılar.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR