Caviar'dan Araba Fiyatına iPhone X

Popüler amiral gemisi telefonları lüks modifikasyondan geçiren Rus Caviar firması, Apple’ın yeni modelleri iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus modellerini elden geçirdi.

Caviar'dan Araba Fiyatına iPhone X
Yayın Tarihi: 27.09.2017 17:03:00

Lüks düşkünleri için tasarladığı cihazlarda Seymchan meteoriti gibi altın ve değerli taşlar kullanan Caviar, ortaya çıkardıkları bu cihazları nerede ise araba fiyatına satışa çıkarıyor. Rus firma, Apple’ın yeni iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus modellerine yaptığı tasarım ile oldukça lüks bir görünüm kazandırdı.

MiG-35 jet savaş uçağı ve Satan ICBM ve T-14 Armata tankından esinlenerek titanyum gövde ile tasarlanan cihazların arka panellerine birçok tasarım altın kaplama olarak işlenebiliyor. Ortaya çıkarılan LOVE koleksiyonunda ise mavi Josephine elmasları ve mor deri ile kaplanan cihaz, görenleri büyülemeye yetiyor.


Rus firma Caviar, iPhone X modeli içi ise Rusya’nın Magadan bölgesinden getirtilmiş Seymchan meteorit taşını kullanıyor.

Vladimir Putin ve Donald Trump içinde altın kaplama cihaz üreten firma, tasarladıkları bu cihazları dudak uçuklatacak bir fiyat ile kullanıcılarına sunuyor.


Lüks düşkünlerinin büyük ölçüde ilgisini çeken Rus firma ortaya çıkardığı koleksiyonların en uygunu olan siyah oniks taşıyla yapılma iPhone 8’den 3.000 dolar fiyat talep ediyor. Apple’ın iPhone X modelini ise 4500 dolar fiyat etiketi ile hayranlarına sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR