Çaykur Rizespor Sivasspor canlı izle beIN Sports 1 naklen

Rizespor Sivasspor izle. Rizespor Sivasspor maç izle. Donmadan Rizespor Sivasspor maçını izle. Rizespor Sivasspor canlı maç izle. Rizespor Sivasspor Bein sports 1 şifresiz izle.

Çaykur Rizespor Sivasspor canlı izle beIN Sports 1 naklen
Yayın Tarihi: 27.04.2019 15:59:00

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor Sivasspor'u ağırlıyor! Çaykur Rizespor Sivasspor maçı ne zaman? Çaykur Rizespor Sivasspor maçı saat kaçta oynanacak? Çaykur Rizespor Sivasspor maçı ilk 11'ler belli oldu mu? Çaykur Rizespor Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz nasıl izlenir? Soruları sorulmaya başlandı. Sizler için araştırdık...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında orta sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Çaykur Rizespor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor! Uzun süredir iyi bir grafik çizen Çaykur Rizespor, evinde Sivasspor'u ağırlayacak. Zorlu 90 dakika başladı! İki takımda sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor! Peki Çaykur Rizespor mu Sivasspor mu galip gelecek, maç hangi kanaldan şifresiz/şifreli olarak yayınlanıyor, nasıl izlenir?

ÇAYKUR RİZESPOR SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLE


Maçın ilk 11'leri belli oldu! Süper Lig'de orta sıralarda yer alan iki takımda 3 puan istiyor. Maça Rize tribünleri yoğun ilgi gösterirken bir kısım Sivas taraftarı da stadta takımlarını desteklemek için yerlerini almış durumda.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Awaziem, Melnjak, Azubuike, Musa, Boldrin, Samudio, Aatif, Muriqi.

Sivasspor: Tolgahan, Papp, Bjarsmyr, Braz, Uğur, Hakan, Ndinga, Rybalka, Douglas, Emre, Diabate.

Rizespor Sivasspor maçı 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 itibariyle başladı. Mücadele beIN Sports 1 kanalından naklen ve HD Olarak yayınlanıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR