Çiğ Köfteci Ali Usta aylık ne kadar kazanıyor?

Son günlerin en popüler ismi Çiğ Köfteci Ali usta aylık geliri merak ediliyor. Hayranlarının her saniye sırada yer aldığı Çiğ Köfteci Ali Usta ne kadara çiğ köfte satıyor, kaç tane satıyor sizler için derledik.

Çiğ Köfteci Ali Usta aylık ne kadar kazanıyor?
Yayın Tarihi: 27.02.2019 13:25:00

Son günlerin en çok konuşulan ismi Çiğ Köfteci Ali Usta ne kadar kazanıyor merak ediliyor. Yaptığı showlarla gündemi sarsan, her yaptığı olay olan Ali Usta aylık geliri merak ediliyor. Ancak Çiğ Köfteci Ali Usta neredeyse tatil bile yapmıyor ve bunu hakediyor.

Çiğ Köfteci Ali Usta'da Çiğ Köfte ne kadar?

Her gün açılıştan kapanışa kadar büyük kuyruklar oluşan Ali Usta'da Çiğ Köfte ne kadar merak ediliyor. Ali Usta, Çiğ Köfte'yi 5 TL'den satıyor. Yanında ki ayran fiyatı 1.5 TL satıyor. Toplamda bir gelen 6.5 TL çiğ köfte yiyip doyabiliyor. Ancak Ali Usta'ya gelen bir daha sıraya girmemek için 2 hatta 3 çiğ köfte alıyor.


Çiğ Köfteci Ali Usta ne kadar kazanıyor?

Sürümden kazanma diye bir şey varsa bu en çok Ali Usta'ya yakışır. Günde kaç tane Çiğ Köfte satar bilinmez ancak Çiğ Köfte başı 2 TL minumum kar kalıyor. Ayran satışlarından da 50 kuruş kar bırakıyor. Ali Usta Bir Çiğ Köfte satışından en az 2.5 TL kar yapıyor. 

Günlük 1000 dürümdan fazla sattığı bilinen Ali Usta, en az 2500 TL karla dükkanını kapatıyor. 30 gün açık olan yerde 75.000 TL kar yaptığı düşünülüyor. Ancak gelirini de karını da kimse bilmiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR