Çorlu havalimanı taksilerinin hakları veriliyor

Tekirdağ Çorlu Havalimanı taksi plakaları için düzenleme geliyor. Çorlu havalimanı taksi plakaları prim yapacak. İstanbul taksi plakaları ile Çorlu havalimanı taksisi arasındaki fark ortadan kalkıyor, detayları sizler için hazırladık...

Çorlu havalimanı taksilerinin hakları veriliyor
Yayın Tarihi: 10.06.2019 22:20:00

Tekirdağ Çorlu Havalimanı taksilerine müjdeli haber... Çorlu Havalimanı taksileri ile İstanbul ticari taksileri arasındaki uçurum kapanıyor. İstanbul ticari taksi plakalarının astronomik fiyatlarına karşın Çorlu havalimanı taksi plakaları düşük bedellerle el değiştiriyordu. 

İstanbul'da %100 ticari taksi plakaları 1 milyon 675 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. %75 ticari taksi plakaları satış 1 milyon 250 bin tl alış 1 milyon 180 bin tl ve %50 ticari taksi plakaları da satış 850 bin tl, alış 787.500 tl olarak fiyatlandırılıyor. Oysa Çorlu havalimanı ticari taksi fiyatları İstanbul ticari taksi plaka fiyatlarının yarısından bile daha ucuz!

ÇORLU TAKSİCİLERİNE MÜJDELİ HABER GELDİ

23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi Çorlu ticari taksi plaka fiyatlarında değişiklik yolda. İstanbul ile Çorlu Havalimanı taksi plakaları arasındaki uçurum giderilecek. Çorlu havalimanı ticari taksi plaka fiyatları primlenecek ve İstanbul ile aradaki uçurum kapatılmaya çalışılacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR