Çukur 50. bölüm fragmanı izle Show TV 28 Ocak (Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı)

Çukur 50. bölüm fragmanı izle. Çukur 28 ocak 2019 pazartesi akşamı yeni bölümde neler olacak. Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı neler olacak. İşte Çukur 28 ocak 2019 pazartesi bölümünde yaşanacaklar.

Çukur 50. bölüm fragmanı izle Show TV 28 Ocak (Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı)
Yayın Tarihi: 21.01.2019 22:57:00

Çukur 50. bölüm fragmanı izle. Show TV reyting rekorları kıran Çukur yine sahnesi ve hikayesiyle rekor kırdı. Çukur'da Yamaç'ı kim öldürdü sorusu en güzel şekilde işlendi. Ekranlarda reyting rekorları kıran Çukur 50. bölüm fragmanı büyük beğeni topladı. Peki Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 28 ocak yeni bölümden ilk sahne çıktı mı? Çukur son bölüm fragmanı yaşanacaklar.

Çukur 50. Bölüm fragmanı izle Show TV 29 Ocak

Ekranlarda reyting rekorları kıran Çukur 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aras Bulut İynemli, Dilan Çicek Deniz ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur 50. bölüm fragmanında kimin vurduğu belli olacak mı. Çukur'da gerçekler ortaya çıkacak mı. Celasun, Metin ve Kemal gibi şüpheliler mi Koçavalıları dara düşürecek hepsini bekleyip göreceğiz. Çukur 29 ocak pazartesi 2. sezn 17. bölüm fragmanı büyük ses getirecek gibi görünüyor.

Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayında

Melek Mosso Keklik gibi şarkısı rekor kırıyor. Alnıma yazıldı bu koca kader şarkısı Çukur'da Cumali'nin kahveye girişiyle ses getirdi. Şarkıyı söyleyen isim daha öncede seslendiren melek Mosso'dan başkası değil. Çukur 2. sezon 17. bölümde bu şarkıyı sıklıkla duyabiliriz. Geceye damga vuran şarkı en çok aranan listesine fragmandan daha fazla girecek gibi görünüyor.


Çeto ölecek mi?

Çukur 50. bölüm fragmanı Çeto ölecek mi? Çeto'yu vuran Vartolu öldürebildi mi. Çukur'da artık sezon sonuna yaklaştığımız her bölümde büyük sürprizler olabilir. Bu sürprizlerden en büyüğüde Çeto'nun vulurup Mahsun'un yanlış kalması olabilir. Cumali'de Mahsun'u affeder mi hepsi sır gibi gelecek.

Çukur 2. Sezon 17. bölüm Cumali show

Cumali Koçavalı, Çukur 50. bölüm fragmanı yine adeta oyunculuk dersi veriyor. Tüm oyuncular birbirinden iyi olsada Cumali karakteri adeta tek başına diziyi götürecekmiş gibi oynuyor. Çukur oyuncuları muhteşem hal ve hareketlerle dikkat çekiyor. Çukur 2. sezon 17. bölüm fragmanı Cumali ve selim sahneleri de dikkat çekecek gibi görünüyor. 

Çukur 2. Sezon 17. bölümüyle 28 ocak 2019 pazartesi Show TV'de. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR