Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı 11 Mart Yamaç yine şok olacak

Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı. 11 Mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde Çukur 56. bölüm fragmanı Yamaç yine şok bir gerçekle karşılaşacak. Peki Yamaç ne gördü? Yamaç'ın gördükleri gerçek mi?

Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı 11 Mart Yamaç yine şok olacak
Yayın Tarihi: 8.03.2019 21:17:00

Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Mart pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek Çukur 56. bölüm fragmanı neler olacak. Show TV ekranlarında yayınlanacak Çukur 2. sezon 23. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Peki Çukur 56. bölüm fragmanı neler olacak?

Çukur 56. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show TV rekorlar kıran Çukur dizisi fragmanı şu anda çıktı. show TV biraz geç de olsa Çukur 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 56. bölüm fragmanı 11 Mart pazartesi günü yayınlanacak fragman görücüye çıktı. Çukur 56. bölüm son fragmanı neler olacak. Çukur yeni bölüm fragman ve tüyosu sizlerle.

Yamaç bir gerçeği daha öğreniyor

Çukur'da Çeto ve Mahsun birbirlerine düşman olacağı bölümde Yamaç bir şokla daha karşılacak. Yamaç hiç beklenmedik yerinden vurulacak. Çukur 56. bölüm fragmanı büyük ses getirecek. Yayınlandığı günler rekorlar kıran pazartesi rekortmen dizisinde Yamaç show yine bizlerle olacak.


Cumali evleniyor ama kimle

Hem Yıldız'la evlenmek için bir yola giren Cumali Koçavalı, evlenecek evet doğru ancak Yıldızla değil. Cumali eskiden gelen babayı kıramaması nedeniyle Damla'yla dünya evine girecek. Cumali ve Damla düğününde Yıldız'ın gözyaşları akıp gidecek. Cumali herkese örnek olacak ailenin sözünden çıkmayı gerçekleştirmek için bedel ödeyecek.

Çeto ve Mahsun savaşı

Artık tüm Çukur'da Çeto'nun karanlıklık işleri var. Mahsun bir elme için dünyayı yakmayta devam edecek. Özellikle Çeto, bundan daha kötü bir yola, daha farklı isimlerle yola devam ederken, Mahsun u dönüşü bir dönüşle çukur yeni abisi, Çukurdakilerin yeni kardeşi olacak.

Çukur 2. sezon 23. bölüm fragmanı yayınlandı
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR