Çukur 56. bölüm izle Puhu TV son bölüm Çukur son bölüm sansürsüz puhutv

Çukur 56. bölüm izle. Çukur 56. bölüm izle Puhu tv son bölüm sansürsüz izle. Çukur 56. bölüm bipsiz sansürsüz son bölüm izle. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur son bölüm Puhu tv ekranlarında yayınlanacak. Çukur son bölüm Puhutv artık sansürsüz.

Çukur 56. bölüm izle Puhu TV son bölüm Çukur son bölüm sansürsüz puhutv
Yayın Tarihi: 11.03.2019 22:56:00

Çukur 56. bölüm izle. Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur 56. bölüm sürpriz düğün. Yıldız ve Cumali düğünü beklerken şok sahne. Çukur 11 Mart pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölüm Puhutv'de ve artık sansürsüz. Çukur son bölüm sansürsüz izlemeyi sizler için derledik. İşte Çukur 56. bölüm yaşananlar.

Çukur 56. bölüm sansürsüz Puhutv izle

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur son bölümü en çok izlenen arasında yerini aldı. Cumali düğünün olduğu bölümde neler yaşanacak merak ediliyor. Çukur 56. son bölüm sansürsüz izleme linki sizler için hazırladık. Çukur biter bitmez Puhutv yayınlanacak ancak sansürsüz hali için biraz beklemek gerekir. Çukur 56. bölüm neler oldu.

Çukur 11 Mart son bölüm izle Puhu tv

Ekranlarda reyting rekorları kıran Çukur 11 Mart akşamı ekrana gelecek bölümde yaşananlarla hayrete düşürdü. Kemal'in boks sahneleri sonrası Çeto'nun düğünde yapacakları ekrana kitledi. Çeto peki istediğine ulaştı mı? Çeto düğünü basabildi mi?


Formalite düğün

Uluç reisin formalite düğün desede düğüne karşı olan kızı Cumali dünya evine girmeye razı olur. Ancak Cumali, Yıldız'ın onu neden retettiğini öğrenince olanlar olacak. Özellikle Sultan'ın devreye girerek böyle bir oyun oynamasından sonra yaşananlar yok artık dedirtti. Çukur'un Sultan'ı herkese anne oldu da bir yıldız'a mı olamadı yorumları yapıldı. 

Cumali: Talihim Yok bahtım Kara

Yıldız'ın Cumali hayır demesinden hemen sonra Cumali kendisini alkole verir. Tam o anda Talihim yok bahtım kara şarkısı gecenini en çok dinlenen şarkılarından biri olur. Fanlar Çukur 56. son bölümü izlemek için Puhutv bekliyorlar. Dizi biter bitmez hemen Puhutv gelenler yeni bölümü bulabilecek.

2 gün sonra izlerseniz sansürsüz

Çukur 56. bölümü 2 gün sonra izleyenler Sansürsüz halini izliyorlar. Daha önce Puhutv sansürsüz yayınladığı dizilere sansür uyguluyordu. Ancak 2 gün sonra Çukur 56. bölüm sansürsüz yayınlanıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR