Çukur 62. bölüm fragmanı yayınlandı 22 Nisan Damla Yüzüklü kişi mi?

Çukur 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarında rekorlar kıran Çukur 62. bölüm fragmanında Damla'nın Yüzüklü kişi olacağı ortaya çıkıyor. Çukur 22 nisan pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde sürpriz gelişmeler. İşte Çukur 2. sezon 29. bölüm fragmanı yayınlandı.

Çukur 62. bölüm fragmanı yayınlandı 22 Nisan Damla Yüzüklü kişi mi?
Yayın Tarihi: 19.04.2019 20:23:00

Çukur 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur 62. bölüm fragmanı büyük sürprizlere gebe. Cumali çok zor zaman geçirirken onu kurtarmaya Medet ve Vartolu Salih yetişecek. Ancak Salih bu korumada yaralanabilecek. Hayatı pahasına Cumali kurtaran Salih, bu aralar Çukur en formda ismi.

Çukur 62. bölüm sürprizi Yüzüklü kişi Damla mı?

Çukur 62. bölüm fragmanınında gizem belli oldu. Yüzüklü kişinin kim olduğu ortaya çıkıyor. Çukur'da yüzüklü kişi Damla'dan başkası değil. Bu sezon en çok sorulan sorulardan biri olan Çukur'da gerçekler ortaya çıkıyor. Çukur'da Damla ve Yamaç arasında sürpriz diyaloglar damga vuracak. Çukur'da yüzüklü kişi damla çıkmazsa Çukur'da yer alan diğer kişi olacak.

Salih Cumali Medetle kurtaracak

Salih, Cumali abisi için canını hiçe sayacak. Medetle beraber Cumali hayatını kurtarmak için bir hamle yapılacak ve Cumali yaşayacak. Çukur 2. sezon 29. bölüm büyük sürprizlerinden biride Cumali hakkında kimsenin bilmediği bir sır daha ortaya çıkacak. 


İdris ve Meliha sürprizi

Çukur'da İdris ve Meliha sürprizi yaşanacak. Yıllar sonrası ilk defa Gül restauranta gidecek olan ikili burada eski defterleri açacak. Özellikle sır gibi saklanan sırlar ortaya çıkacağı kesin gözüyle bakılıyor. 

Bir Koçavalı ölecek?

Çukur 2. sezon 29. bölümde büyük bir sürpriz daha yaşanacak. Bir Koçavalı ölecek ama bu kim olacak. Hepsi ve daha fazla 22 Nisan pazartesi akşamı Çukur dizisinde olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR