Çukur 63. bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı

Çukur 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı neler olacak. Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur 63. bölüm yüzüklü kişi kim? Çukur 29 nisan tanıtımı neler olacak. İşte Çukur'da yaşanacaklar.

Çukur 63. bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Çukur 2. sezon 30. bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 22.04.2019 22:06:00

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da yeni bölüm heyecanı... 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da yayınlanan 2. sezon 29. bölümün ardından gözler Çukur 63. bölüm 2. sezon 30. bölüme çevrildi... Sahte Baykal'ın vurulmasından sonra Yamaç büyük bir çemberin içinde! Çukur 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak, yeni bölüm ipuçları. Çukur dizisi 63. bölüm detayları sizler için araştırdık...

Yeni sezonuyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Çukur dizisi, Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor... 2. sezon 30. bölüm merakla beklenmeye başladı. Biz de bu haberimzide Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşandığını ve 2. sezon 30. bölüm (63.bölüm) de neler yaşanacağını fragman üzerinden ipuçlarıyla araştırmaya başladık. 

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Çukur dizisi 2. sezon 29. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı! Sena'nın ölümünün ardından kendini kaybeden Yamaç, Yüzüklü'nün peşine düştü! Bu sırada Yüzüklü, Yamaç'a bir kardeş acısı yaşatmanın peşinde! Medet, Cumali ve Vartolu beklenmedik bir şekilde Yüzüklü'nün eline düştü! Yamaç acaba kardeşlerini kurtarabilecek mi? Peki kimdir Yüzüklü, ne istemektedir? Yüzüklü, Gül Pavyonundaki eski bir hesap yüzünden yıllardır Yamaç ve Koçovalı ailesini bitirmenin planlarını yapar! 

Cumali ve Vartolu Yüzüklü'nün eline düşerken İdris ve Meliha ise hesabın başladığı, Gül Pavyonunda eski defterleri açmakla meşguldürler. Yüzüklü'nün Koçovalılar'la nasıl bir hesabı olduğunu araştırmak için Gül Pavyonuna giderler. Yamaç ve Aliço ise Cumali, Vartolu ve Medet'i Yüzüklünün elinden kurtarmak için harekete geçer. 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur 63. bölüm (2.sezon 30. bölüm fragmanı) henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada izleyebileceksiniz. Ancak henüz fragman yayınlanmamasına karşın Çukur dizisinin yeni bölümünün de büyük bir heyecana sahne olacağı tahmin ediliyor. Öyle ki Yamaç, her dakika Yüzüklü'ye daha da yaklaşıyor. Yüzüklü Baykal mı yoksa başka biri mi? Yüzüklünün kimliği yakında ortaya çıkacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR