Çukur Akın Koçovalı Burak Dakak Çukur'a girdi sosyal medya sallandı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Akın Koçovalı dahil oldu. Çukur Akın Koçovalı karakterini canlandıran Burak Dakak diziye girdi sosyal medyayı salladı. İşte Gülperi yıldız ismi Burak Dakak tanıyalım. Akın Koçovalı o canlandıracak.

Çukur Akın Koçovalı Burak Dakak Çukur'a girdi sosyal medya sallandı
Yayın Tarihi: 20.05.2019 23:53:00

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran ve sezon finaliyle 3. sezonu merakla beklenen Çukur'da Akın Koçovalı belli oldu. 2  sezondur Akın Koçovalı kim olacağı merakla bekleniyordu. Cihangir Ceyhan'ın diziye girmesiyle tek bir eksik olan akın Koçovalı resmen diziye dahil oldu. Çukur Akın Koçovalı rolünü Burak Dakak canlandıracak.

Çukur Akın Koçovalı kim oynuyor

Show TV fenomen dizisi Çukur'un Akın'ı sonunda belli oldu. Akın Koçovalı rolünü ünlü oyuncu Burak Dakak canlandıracak. Gülperi dizisiyle gönüllerde taht kuran genç oyuncu resmen Çukur'a girdi. Akın Koçovalı dizide adeta yeni bir rüzgar estirecek gibi görünüyor.


Çukur çok yakıştı

Cumali Koçovalı'nın kim olacağını sezon finalinde öğrenememiş ve yeni sezonu beklemiştik. Çukur Akın Koçovalı'sı için çok beklemedik. Burak Dakak bu hafta öğrenildiği gibi Çukur'a katıldığı kesinleşmişti. Bu bölümde Çukur'da resmen Burak Dakak dahil oldu.

Uzun saçlar gitti

Zamanında Gülperi dizisinde bu kim derken bu oyuncudan başka kimse oynamaz derken, Çukur'da da aynısı oldu. Burak Dakak Çukur'da Akın Koçovalı başka hiç bir oyuncu oynamayazdı yorumları yapıldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR